Cycling - Tour de France - Teams Presentation - La Roche-sur-Yon, France - July 5, 2018 - Team Sky rider Geraint Thomas of Britain arrives at the teams presentation. REUTERS/Stephane Mahe
Cycling - Tour de France - Teams Presentation - La Roche-sur-Yon, France - July 5, 2018 - Team Sky rider Geraint Thomas of Britain arrives at the teams presentation. REUTERS/Stephane Mahe Foto: Stephane Mahe

Før etappe 3: Disse endringene er smarte i Tourmanager

Ligger du langt bak i sammendraget? Fortvil ikke. TV 2 hjelper deg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Touren på Sumo og TV 2 fra kl. 14:30 mandag!

​Her spiller du Tourmanager

Etappe tre i årets Tour de France er lagtempo. Derfor; velg ryttere fra favorittlagene på denne (men husk samtidig at du har et begrenset antall bytter i spillet...)

De store favorittene er Quickstep, BMC, Sky, Michelton-Scott og Sunweb.

Fyller du på med ryttere på fra disse fire lagene, er du garantert å score mye poeng.

Tre outsider-lag til topp tre på lagtempoetappen er Bora-Hansgrohe, Movistar og Katusha- Alpecin.

Mitt tourmanagerlag til etappe 3:

Spurtere: Peter Sagan blir på mitt lag fra start så lenge han ikke viser svakhetstegn som gjør det logisk å bytte han ut. Fernado Gaviria er rask, har rittets beste spurtopptrekk, og har vist stayerevne som gjør at han også blir å regne med på siste etappen til Paris.

Kapteiner: Chris Froome. En overlegen seiersrekke sammenlignet med konkurrentene, og har det beste laget.

Bob Jungels. Jeg tar Jungels inn med tanke på de første ni etappene. Fra etappe ti henger Jungels i en tynn tråd på mitt lag fordi jeg tror han vil falle igjennom i de tøffe fjelletappene som da venter.

Klatrere:

Geraint Thomas fordi han kan score poeng på lagtempo, etappe 6 og klare seg relativt bra på etappe ni sammenlignet med andre klatrere.

VINNERLAG?: Her er Kaggestads utvalgte før etappe 3.
VINNERLAG?: Her er Kaggestads utvalgte før etappe 3.

Arthur Vichot har vist bra form med tiende plass sammenlagt i årets Sveits rundt. Er en god avslutter som kan hevde seg på etappe fem og seks som er de mest kuperte etappene de første ni dagene.

Ungdomsryttere:

Søren Kragh Andersen i Team Sunweb. En meget solid rytter med gode allround muligheter som kan vise seg første uken med flotte plasseringen på enkeltetapper.

Elie Gesbert er en typisk rytter for de lange bruddene fra start som kan score poeng underveis på innlagte spurter.

Hjelperyttere:

Daryl Impey i Michelton-Scott er på et lag som kan kjempe om seieren på lagtempo- etappen. I tillegg kan få en fremskutt plassering på etappe fem, kanskje etappe seks og brosteinsetappen på etappe ni.

Julien Simon i Cofidis er billig, har en ok spurt i reduserte grupper og er muligens en rytter vi kan se i brudd den første uken. Simon kan muligens score poeng på etappe fem da det er sjanser for at det er en redusert gruppe som kjemper om seieren.

Michael Valgren i Astana er særlig en spennende rytter på etappe fem, seks og ni. Dansken er meget god allrouder som takler både kupert terreng og røffe forhold på brostein.

Temporytter:

For å spare penger satte jeg sette inn Lawson Craddock fra EF Education før start på 1 etappe. Han veltet og er tydelig skadet. Derfor er det lurt å finne en erstatter. Hadde jeg hatt pengene ville jeg satsert på Michal Kwiatkowski som på tross av at han er hjelperytter kan score bra med poeng på lagtempoetappen, etappe frem og seks. Dessverre har jeg ikke pengene og må derfor hente inn i Nils Politt fra Katusha Alpecin.

Sportsdirektør: Bora-Hansgrohe fordi jeg har tro på Peter Sagen på de lette etappene, og Rafal Majka på i fjellene.