Foto: Leo Correa

Fotballryktene: PSG vil bruke gigantsum på Brasil-stjerne for å blidgjøre Neymar

PSG skal være villig til å knuse overgangsrekorden for å sikre seg Philippe Coutinho.

Den franske storklubben skal etter det Mundo Deportivo erfarer være villig til å bla opp 2,7 milliarder for å sikre seg Coutinho.

Storkjøpet skal være en del av PSGs plan for å blidgjøre Neymar,slik at superstjernen blir værende i Paris.

Avisen skriver at Barcelona ikke er interessert i å selge Coutinho, som kom til klubben i januar. De vil derfor henvise til en utkjøpsklausul på rundt 4 milliarder kroner.

Cristiano Ronaldo har den siste tiden vært sterkt linket vekk fra Real Madrid, og nå skal Florentino Perez ha sett seg ut en erstatter.

Perez har lenge beundret Neymar, men hvis den overgangen strander skal Eden Hazard være mannen som tar over for Ronaldo. Presidenten skal ha holdt av trøye nummer sju til Belgia-stjernen, skriver Daily Star.

Hazards nåværende sjef i Chelsea, Antonio Conte, har også vært ryktet vekk fra klubben den siste tiden. Nå hinter Contes bror om at treneren fortsetter på Stamford Bridge kommende sesong, skriver Mirror.

Etter at Uruguay røk ut av VM, skal Lucas Torreira være klar til å sette sin signatur på en kontrakt med Arsenal.

BBCs David Ornstein skriver på Twitter at både Torreira og den 19 år gamle midtbanespilleren Matteo Guendouzi skal gjennomgå medisinsk test på Emirates i dag.

Torreira kommer fra Sampdoria, og klubbene skal være enige om en overgangssum på rundt 280 millioner kroner. Den franske U 20-landslagsspilleren, Guendouzi, kommer fra Lorient.​

Manchester City skal være enig med Leicester om en overgang for Riyad Mahrez. Partene skal ha kommet til enighet om en pris på omlag 650 millioner kroner, og den medisinske testen kan finne sted i løpet av de neste dagene, skriver Daily Mail.

West Ham skal stå klare til å ta imot Jack Wilshere. 26-åringen står uten klubb etter Arsenal-exiten. Det skriver The Times. London-klubben skal også konkurrere med Arsenal om signaturen til Steven N'Zonzi.

Manchester Uniteds Daley Blind har slitt med å etablere seg i startellevern til Jose Mourinho. Nå bekrefter nederlenderens gamle klubb, Ajax, at de er interessert i å re-signere den anvendelige 28-åringen, skriver Sky Sports. Blind kom til United fra Ajax i 2014.