Diomandes amerikanske drøm fortsetter

Adama Diomande fortsetter suksessen i USA. Den tidligere Hull-angriperen scoret to ganger da Los Angeles FC slo Orlando City 4-1.

HERJER I MLS: Adama Diomande. Foto: Pedersen, Terje

På grunn av heten i LA, så ble kampens avspark forskjøvet. Etter en knapp halvtime ordnet Diomande 1-0 iskaldt fra fem meter etter at Los Angeles virkelig hadde satt Orlando-forsvaret under press.

Åtte minutter før slutt var den tidligere Stabæk-spilleren på farten igjen. Orlando klarte aldri å klarere en corner, og etter en retur kunne en sylfrekk Diomande fra kort hold brassesparke inn 3-1 via tverrligger.

Ballen spratt ned igjen så vidt over streken og den tidligere Strømsgodset-spilleren kunne juble stolt.

28 år gamle Diomande ble nylig kåret til månedens spiller i Major League Soccer. Målene renner inn for landslagsspissen. Han er allerede oppe i ni mål på sju kamper for LAFC.

Ola Kamara sørget for mer norsk målmoro i MLS natt til søndag. Assistert av Ashley Cole ga landslagsspissen LA Galaxy ledelsen like før pause mot gamleklubben Columbus Crew.

Zlatan Ibrahimovic ble senere felt og scoret selv på straffesparket han fikk og økte til 2-0. Kamara måtte ut med skade etter en times spill. Omfanget av skaden er ikke kjent.

Innbytter Romain Alessandrini scoret to ganger, slik at Galaxy vant hele 4-0. Jørgen Skjelvik pådro seg et gult kort for LA.