PÅ VEI TIL JUVENTUS: Cristiano Ronaldo.
PÅ VEI TIL JUVENTUS: Cristiano Ronaldo. Foto: Benjamin Cremel

Fotballryktene: – Real Madrid-presidenten har ett krav til Ronaldo – så kan han dra

Cristiano Ronaldo-ryktene fortsetter å hagle, mens Lionel Messi kan frarøve Manchester United Willian-signaturen. Les søndagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid er klare for å selge Ronaldo til Juventus, skriver den spanske storavisen AS.

Men Real Madrid-president Florentino Pérez har ett krav før superstjernen får dra:

Han må gjøre det klart overfor pressen at det var han som ønsket å forlate klubben.

Pérez ønsker nemlig ikke å bli husket som presidenten som solgte Ronaldo. Ronaldo skal på sin side ikke være interessert i å imøtekomme presidentens krav.

Fortsettelse følger.

Ifølge The Sun føler José Mourinho seg sikker på at Willian havner på Old Trafford. Det kan imidlertid Messi sette en stopper på, ettersom han ønsker seg brasilianeren til Barcelona. Det skriver Manchester Evening News.

Kanskje er det derfor Manchester United har gjort klar 400 millioner kroner for å sikre seg Mexicos VM-komet Hirving Lozano. Tuttomercatoweb varsler at de røde djevlene vil by innen få dager.

Tottenham er favoritter til å sikre seg Jack Grealish. Nå har Liverpool kastet seg inn i kampen om Aston Villa-profilen, melder Mirror.

West Ham kommer til å sluttføre avtalen for Jack Wilshere på mandag, ifølge Mirror.

Everton er nok en sommer på ellevill spillerjakt. Ifølge BBC holder de et øye med RB Leipzig- og Sverige-stjerne Emil Forsberg.

PSG snuser på N'Golo Kanté, og Chelsea har pekt seg ut Tanguy Ndombele som en erstatter. Nå har imidlertid Lyon gitt beskjed om at de ikke kommer til å selge Ndombele denne sommeren, hevder Express.

Manchester United er på talentjakt. De røde djevlene er i ferd med å legge inn et offisielt bud på 16 år gamle Nico Gonzalez, et av Barcelonas største talenter, melder Sport.