BABYLYKKE: Camilla Herrem og Steffen Stegavik er blitt foreldre.
BABYLYKKE: Camilla Herrem og Steffen Stegavik er blitt foreldre. Foto: Ruud, Vidar

Herrem og Stegavik fikk en sønn

Camilla Herrem og mannen Steffen Stegavik ble foreldre til lille Theo natt til lørdag.

Det melder paret selv på Instagram.

Camilla Herrems mann, Steffen Stegavik, har lagt ut et bilde av den nybakte moren på Instagram.

Håndballparets fem års bryllupsdag ble dermed feiret på sykehuset.

«For ei stjerne du er. 5 års bryllupsdag i går ble feira på sykehuset i går kveld/natt. Å sannelig så kom lille Theo i natt 7/7 . Du e søren mæ sterkeste dama æ veit om babe. Syyyykt bra jobba, Elske deg. Alt e good med mor, barn og pappa,» skriver Stegavik i innlegget.

Flere håndballkolleger har allerede rukket å gratulere de nybakte foreldrene med familieforøkelsen. Lykkeønskningene strømmer inn.

Herrem har også selv lag tut et innlegg på Instagram hvor hun kommenterer fødelsen:

«”Det e som ein intervalltrening“ sa de. Tøffeste intervallene eg noensinne har vært borti jaffal, og lengste Lille Theo, etter litt om og men kom han ut, frisk og rask. Lille pluggen har det ganske så bra. Nå e det bare å slappe litt av her sammen med gutta boys», skriver Camilla Herrem på Instagram.

Herrem har tidligere snakket om forventningene til å bli mor på TV 2-programmet «Påskefjellet»

– Jeg tror jeg er veldig realistisk. Jeg vet det blir lite søvn, og jeg vet at det blir slitsomt. Jeg har jo en jobb der jeg bør komme fort tilbake igjen, og da hadde det vært veldig fint med en unge som sover mye, sa Herrem på programmet som gikk på TV 2 i mars.

Herrem må belage seg på førstedivisjonsspill med Sola neste år, men hun har fortsatt planer om å fortsette landslagskarrieren.

Det mener TV 2s håndballekspert Bent Svele er uproblematisk. Spørsmålet om hvorvidt håndballstjernen blir klar til håndball-EM i slutten av november, er imidlertid åpent.

– For hennes del er det mer en kamp for å bli spilleklar etter fødselen igjen. EM starter i slutten av november, og dermed er det ikke så veldig mange førstedivisjonskamper det er snakk om før den tid uansett, sier Svele til TV 2.​