FORNØYD: Eden Hazard er bare en av stjernene som har blitt klippet av den arbeidsomme frisøren under fotball-VM.
FORNØYD: Eden Hazard er bare en av stjernene som har blitt klippet av den arbeidsomme frisøren under fotball-VM. Foto: Instagram.

Stjernene står i kø for å bli klippet av Ahmed under VM

Franske og belgiske landslagsspillere har stått i kø for å bli klippet av Ahmed Alsanawi under fotball-VM i Russland.

Se kvartfinalen mellom Uruguay og Frankrike på TV 2 og TV 2 Sumo fredag fra klokken 15.00.

Fotballspillere er til tider lidenskapelig opptatt av hvordan de ser ut på håret – spesielt når de spiller i VM.

Det har frisøren Ahmed Alsanawi fått erfare.

Den engelske frisøren driver A Star Barbers i Chessington utenfor London, og har etter hvert spesialisert seg på å klippe fotballspillere. Det har medført en god reising og overtidsjobbing under sommerens fotball-VM.

Det hele startet da en helt spesiell person ringte for å få en hårklipp.

– Jeg klippet en del av Chelseas ungdomsspillere og så spredte ryktet seg videre gjennom Instagram og så videre. Og så ringte PP (Paul Pogba). Han ringte meg, og så dro jeg opp der og han likte det gjorde, sier Alsanawi til nyhetsbyrået SNTV.

Pogba inviterte ham til Moskva

Pogba likte det faktisk så godt at han ringte Alsanawi da han følte trangen for en ny klipp under fotball-VM. Og denne gangen var det ikke bare Manchester United-stjernen som trengte hårtrim.

FJONG: Paul Pogba er kjent for å være glad i å klippe seg. Foto:Instagram.
FJONG: Paul Pogba er kjent for å være glad i å klippe seg. Foto:Instagram.

– Han ringte og spurte om jeg kunne komme. Han sa at alle gutta ønsket en hårklipp. Jeg reiste bort der (Moskva) og faktisk reiste jeg tilbake igjen dit for to dager siden. Det var hardt, jeg klippet fjorten personer, det var galskap. Det gjorde vondt i øynene mine etterpå!

På Instagram-siden til A Star Barbers kan man se at Alsanawi klippet store deler av både den franske og belgiske troppen. Deriblant stjerner som Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Eden Hazard og, kanskje noe overraskende, N'Golo Kanté.

Legenden Thierry Henry, nå en del av Belgias trenerapparat, benyttet også anledningen til å få trimmet både skjegg og hår.

Den glade barberen forteller at Instagram og sosiale medier har åpnet nye dører for ham.

– Det er så mange frisører der ute nå som gjør sin greie, men takket være Instagram og sosiale medier, har vi fått respekt, så det er som om vi er på moten nå. Å ha en god frisør er på mote nå, så det er herlig.