BRENNHET: Sergej Milinkovic-Savic.
BRENNHET: Sergej Milinkovic-Savic. Foto: Ozan Kose

Fotballryktene: – Nærmer seg Manchester United

Sergej Milinkovic-Savic kan være på flyttefot, mens Juventus tror de kan sikre seg Cristiano Ronaldos signatur. Les onsdagens rykter!

Den siste tiden har det haglet med frykter i franske medier om at Real Madrid vurderer å legge inn bud på Kylian Mbappé.

Ryktene ser imidlertid ikke ut til å stemme.

Den spanske gigantklubben avfeier nemlig et Mbappé-bud i en pressemelding på deres egne nettsider, og stempler ryktene som falske.

Sergej Milinkovic-Savic er et av Fotball-Europas aller heteste navn.

Nå har Manchester United fått grønt lys til å signere ham etter Juventus trakk sin interesse for den serbiske midtbanejuvelen.

Den italienske storklubben skal ikke ha vært villig til å innfri Lazios priskrav på 1 milliard kroner, hevder italienske Tuttosport.

Samtidig sier kilder nær Juventus at de føler seg 95 prosent sikker på at de klarer å få tak i Cristiano Ronaldos signatur i løpet av sommeren. Det skriver Mirror.

Manchester City er endelig i ferd med å sluttføre avtalene for Riyad Mahrez og Jorginho, melder Mirror. Duoen kommer til å koste seriemesteren i overkant av 1 milliard kroner.

Álvaro Morata hadde ingen stor debutsesong i England. Nå ønsker Chelsea å bruke ham i en bytteavtale som sender Gonzalo Higuaín til London, melder Gazzetta dello Sport.

Everton ligger langflate etter Besiktas-stopper Domagoj Vida. Nå får de konkurranse av storebror Liverpool, som skal ha gjort et fremstøt på Dejan Lovrens stoppermakker på det kroatiske landslaget. Det hevder Daily Star.

Samtidig skriver Daily Star at Everton er i ferd med å signere Rennes-forsvarer Ramy Bensebaini for 130 millioner kroner.

Chelsea har avslått et bud på 500 millioner kroner fra Barcelona for Willian, ifølge Sky Sports. Barcelona-baserte Mundo Deportivo mener å vite at Chelsea ønsker 700 millioner kroner for brasilianeren.

Mauricio Pochettino vil forsterke Tottenhams midtbane. PSG-stjerne Adrien Rabiot er et aktuelt navn, skriver France Football.

Arsenals nye manager, Unai Emery, er også ute etter å forsterke sentralt. Han ønsker å signere Barcelona-flopp Andre Gomes for 300 millioner kroner, melder Independent.

Newcastle er villig til å slippe Matt Ritchie til Stoke for om lag 150 millioner kroner, men bare om de finner en erstatter først, hevder The Sun.

Manchester United skal ha fått et bud på 500 millioner kroner for AC Milan-stopper Alessio Romagnoli avslått, skriver Corriere dello Sport.