Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Allsang på grensen» startet årets sesong med et brak da Carola Häggkvist (51) og Ronan Keating (41) gjestet Halden og Fredriksten festning forrige uke.

Et av høydepunktene var da de to superstjernene fremførte Boyzone-klassikeren «No matter what» sammen.

Begynte å le

Men ikke alt gikk som det skulle under fremførelsen.

– Når feil blir rett, skriver Carola på Instagram.

Hun forklarer at hun sang feil i refrenget, men at musikken fortsatte og at ingen forhåpentligvis merket noe som helst.

– Ronan Keating og jeg ler mot hverandre og tar en liten pause. Men det ble både følelser og nerve i det, så produsenten og TV-bussen ville beholde det. Vi lo av det etterpå, fortsetter hun.

Carola sang «I can’t believe what I believe» istedenfor «I cant deny what I believe, I cant be what I’m not», med produksjonen valgte altså å beholde glippen.

– Dette ble kjempeflott. Vi var aldri i tvil om at vi skulle beholde. Dette ble en aldeles strålende versjon av en av Boyzones aller største hits, sier PR-sjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

– Det er morsomt at hun ler av det selv. Det ble en flott opptreden, og jeg tror ikke publikum la merke til feilen, fortsetter han.

Mye skryt

Carola skryter av måten Ronan Keating tok det på, og beskriver han som både stabil, proff og ydmyk.

– Ronan Keating omtales som den hyggeligste superstjernen i bransjen og det er han. Han var i strålende humør, ingen sure miner og han leverte fra øverste hylle, skryter Dahl.

Også Carola får skryt for innsatsen.

– Carola var i storform. Som hun alltid er når hun besøker Allsang. Hvem blir ikke i godt humør av å komme til Fredriksten festning og møte det fantastiske publikummet som er der, spør Dahl smilende.

.