SUKSESSMANAGER: Aldri har noen tatt så mange poeng som Napoli denne sesongen uten å vinne Serie A. Det var Maurizio Sarris fortjeneste.
SUKSESSMANAGER: Aldri har noen tatt så mange poeng som Napoli denne sesongen uten å vinne Serie A. Det var Maurizio Sarris fortjeneste. Foto: Carlo Hermann

Fotballryktene: – Chelsea ansetter ny manager neste uke

Liverpool ønsker Real Madrid-duo, Chelsea henter Juventus-forsvarer og Manchester United vurderer stjernestopper. Les søndagens rykter!

Managersituasjonen i Chelsea er fortsatt uavklart, etter heftige spekulasjoner på at Antonio Conte ikke leder dem neste sesong.

Nå melder Talksport at London-klubben kommer til å kunngjøre at tidligere Napoli-manager Maurizio Sarri er deres nye manager i løpet av neste uke.

Liverpool har vist interesse for Marco Asensio i søken på en Coutinho-erstatter.

Nå viser de også interesse for hans lagkamerat, Lucas Vázquez, hevder Marca. Merseyside-klubben kan få kamp fra Arsenal om den spanske landslagsvingens signatur.

Manchester United ledet lenge an i kampen om Sergej Milinkovic-Savics signatur. Nå er det imidlertid Juventus som ligger best an til å signere Lazio-juvelen, skal en tro Tuttosport.

Ajax-manager Erik ten Hag bekrefter at Hakim Ziyech på det nærmeste er klar for en ny klubb, i et intervju med Voetbal International. Ifølge Goal er Roma, Liverpool og Everton blant klubbene som har jaktet playmakeren.

Thibaut Courtois kan snart få oppfylt drømmen sin – å spille for Real Madrid, melder Mirror. Chelsea ønsker å erstatte belgieren med Roma- og Brasil-keeper Alisson. Skal de få kloen i ham, må de ut med om lag 650 millioner kroner, hevder Daily Mail.

Arsenal er i sluttfasen av forhandlingene om Sampdoria-profil Lucas Torreira, skriver Daily Mail. «The Gunners» er forventet å ferdigstille avtalen i løpet av neste uke.

Manchester United vurderer å gjøre et fremstøt for å sikre seg stopperstjernen Leonardo Bonucci, som nå spiller i AC Milan, hevder Gazzetta dello Sport.

Dersom Fernando Hierro ikke skulle få beholde jobben som landslagssjef for Spania etter VM, kan det gå mot en sjokkansettelse – Belgia-sjef Roberto Martínez. Det hevder Mirror.

Ahmed Musa hadde et bra VM for Nigeria. Nå er Leicester-floppen ønsket av Premier League-rivalene Fulham og Huddersfield, skriver tyrkiske Fotomac.

Juventus-forsvarer Daniele Rugani har takket ja til et tilbud fra Chelsea, melder Corriere dello Sport.

Mohamed Elyounoussis nye klubb, Southampton, har lagt inn et bud på om lag 100 millioner kroner for Barcelona-forsvarer Marlon. Det hevder Sky Sports.

Everton ønsker seg Celtic-back Kieran Tierney. Merseyside-klubben må belage seg på knallhard konkurranse fra flere Premier League-klubber, blant andre Tottenham, skriver Liverpool Echo.