FANFAVORITT: Egypterne strømmet til Mohamed Salahs hus da adressen ble lekket på Facebook.
FANFAVORITT: Egypterne strømmet til Mohamed Salahs hus da adressen ble lekket på Facebook. Foto: Twitter/NTB Scanpix/TV 2 montasje

Salahs adresse ble lekket på Facebook – hylles for responsen

Hundrevis av egyptere flokket seg rundt Mohamed Salahs hus i Kairo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Supporterne strømmet til da Salahs adresse ble lekket på Facebook, skriver den egyptiske frilansjournalisten Karim Zidan på Twitter.

Les: Erik Thorstvedt besøkte Mohamed Salahs hjemby.

For å holde styr på den enorme folkemengden som oppholdt seg utenfor Liverpool-stjernens hus for å få et glimt av ham, skal både brannbiler og Salahs private sikkerhetsvakter ha blitt tilkalt til stedet.

Det skriver svenske Expressen, som også omtaler saken.

Hylles

Salah, som nå har ferie etter en tidlig VM-exit, hylles for responsen på det vanvittige oppmøtet.

Istedenfor å bli værende i huset, gikk egypternes yndling ut for å hilse på fansen og skrive autografer.

– Vi er ikke verdige Mo Salah, skriver den egyptiske BBC-journalisten Shaimaa Khalil på Twitter, som har fått over hundre tilbakemeldinger på tweeten, der supportere hyller Liverpool-stjernen.

– Klasse, til tross for en invasjon av privatlivet, skriver Karim Zidan i et oppfølgerinnlegg.

Turbulent VM

VM ble ikke helt som det skulle for Salah. Han rakk ikke den første kampen mot Uruguay på grunn av skulderskaden han pådro seg i Champions League-finalen. I de to påfølgende kampene mot Russland og Saudi-Arabia scoret han, men det var ikke nok til å forhindre at Egypt røk ut av mesterskapet.

I tillegg stormet det rundt målmaskinen da han ble avbildet med den tsjetsjenske presidenten Ramzan Kadyrov. Salah skal da ha følt seg misbrukt i et politisk spill, noe som fikk ham til å vurdere landslags-exit, meldte CNN forrige søndag. Før Saudi-Arabia-kampen gikk Det egyptiske fotballforbundet ut og benektet ryktene om at deres største stjerne kunne forlate landslaget.