ØNSKET: Willian kan være på vei bort fra Chelsea.
ØNSKET: Willian kan være på vei bort fra Chelsea. Foto: Matt Dunham

Fotballryktene: – Man. United kniver med Barcelona om Chelsea-stjerne

Det blir hard konkurranse om Willians underskrift, Simon Mignolet er på vei bort fra Liverpool og Everton satser på ny kjøpefest. Les dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea har avslått et bud fra Barcelona på 500 millioner kroner for Willian, skriver Daily Mail.

Samtidig sitter José Mourinho på Old Trafford og planlegger et bud på brasilianeren han tidligere har trent, hevder Express.

Nabil Fékir var så å si klar for Liverpool, før Merseyside-klubben snudde i døren etter å ha fått svarene på legesjekken.

Ifølge den Lyon-baserte avisen Le Progrés har Fékir nå fått et tilbud fra Liverpools erkerival, Manchester United.

Avisen hevder også at Liverpool prøve å kutte 50 millioner kroner av overgangssummen etter å ha fått svarene på legesjekken.

Manchester United er også ute etter Sergej Milinkovic-Savic. Lazio-stjernen insisterer på sin side at han er fornøyd i Italia, og at fremtiden vil vise hvor han ender, ifølge Express.

Valon Berisha skal være nær en overgang til Lazio, ifølge italienske Sky. Den britiske avisen Telegraph spekulerer på om Newcastle kommer til å forsøke å kuppe avtalen.

Ifølge avisen ønsker Rafael Benítez å hente både Berisha og Chelsea-spiller Kenedy til St. James' Park, noe som vil koste dem 350 millioner kroner til sammen. For å finansiere overgangene håper de å få 200 millioner kroner fra Fulham for Aleksandar Mitrovic.

Simon Mignolet havnet bak tabbekeeper Loris Karius i køen denne våren. Etter Belgia er ute av VM skal han i samtaler med Liverpool for å diskutere fremtiden, melder The Guardian.

Etter mye om og men bestemte Antoine Griezmann seg for å bli i Atlético Madrid. 27-åringen sier nå at han ønsker å avslutte karrièren i MLS, og at en overgang kan bli aktuell når han er i begynnelsen av 30-årene, ifølge Le Figaro.

Everton planlegger et bud på 250 millioner kroner for Celtics talentfulle back, Kieran Tierney, skriver Telegraph. De blå fra Merseyside har også økt budet på Domagoj Vida, som er fast i Kroatias midtforsvar. Everton prøver å få til en byttehandel med Besiktas der Davy Klaassen går motsatt vei. Det skriver AMK Spor.

Manchester City kan ha fått kloen i et supertalent. Ifølge East Anglia Daily Times er 16 år gamle Ben Knight i ferd med å forlate Ipswich til fordel for seriemesteren.

West Ham er i samtaler med Inter Milan om å signere Antonio Candreva, hevder TuttoMercato.

Ifølge Football London får Crystal Palace kamp fra nyopprykkede Fulham om 23 år gamle Ozan Tufans signatur.