TILGITT: Khloé Kardashian har tilgitt Tristan Thompson etter at han angivelig var utro med flere kvinner mens hun selv var gravid med deres første barn.
TILGITT: Khloé Kardashian har tilgitt Tristan Thompson etter at han angivelig var utro med flere kvinner mens hun selv var gravid med deres første barn. Foto: Stella Pictures

Khloé Kardashian ga fan svar på tiltale om Tristans utroskap

Realitystjernen tar bladet fra munnen for første gang etter utroskapsskandalen med kjæresten Tristan Thompson.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I april publiserte en rekke amerikanske medier videoer som angivelig viser Khloé Kardashians kjæreste i het omfavnelse med en rekke kvinner.

Nyheten sprakk like før Kardashian hadde termin med sitt første barn.

– En hykler

I ettertid har 33-åringen både blitt hyllet og fått kritikk for sitt valg om å bli værende hos kjæresten.

I en twittermelding publisert denne uken svarer realitystjernen en fan som skrev følgende melding:

«Jeg elsker, beundrer og støtter Khloé Kardashian, men jeg er skuffet over at hun velger å bli værende hos Tristan Thompson.

Hun snakker høyt om at kvinner må vite hvor mye de er verdt, og når det er på tide å forlate et forhold, men når det kommer til stykket, er hun en hykler».

– Stolt av styrken min

Kardashian svarer nå brukeren som kaller seg Queen Persia på Twitter:

«Du aner ikke hva som foregår i vårt hjem, eller den enorme gjenoppreisningen som må til etter en slik hendelse. Jeg er stolt av styrken min. Jeg setter pris på meningen din, og håper du opprettholder den til andre som er i lik posisjon som meg», skriver Kardashian.