Programleder Fredrik Skavlan (51) og skuespiller Maria Bonnevie (44), har blitt foreldre sammen for tredje gang.

Det bekrefter talkshow-verten i et innlegg på Instagram tirsdag kveld.

«Flagget opp for norsk helsevesen i sitt ess, og for jordmødrene. Som for sjette gang fikk meg til å føle at jeg ikke er i veien overhode», skriver Skavlan på Instagram.

Tredje barnet sammen

Paret, som ble sammen i 2006, har to barn sammen, på henholdsvis seks og tre år, fra før.

I tillegg har Fredrik Skavlan tre barn fra tidligere forhold.

Maria Bonnevie var tidligere sammen med den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (54). De to forlovet seg i 1998, men gikk hver til sitt i 2005. Da ble det avslørt at Persbrandt hadde vært utro med Sanna Lundell, og at hun ventet hans barn.

Travle

Nå ser Skavlan og Bonnevie ut til å gå en travel høst i møte. I tillegg til at de nå har fått sitt tredje barn sammen, har de mye som skjer på hver sin kant fremover.

Mens Bonnevie gjør comeback som skuespiller til høsten, aktuell i to filmer, går Skavlan fra NRK til TV 2 og tar med seg sitt kjente talkshow.

Til høsten blir «Skavlan» en sentral del av den digitale innholdssatsingen på TV 2 Sumo, og programmet skal sendes på TV 2 fredager.

Det vil fortsatt være produksjonsselskapet Monkberry, som Skavlan er deleier i, som produserer programmet. Det skal spilles inn i London og New York.