På TV2.no samler vi ikke personopplysninger om deg. Vi lagrer enkelte opplysninger fra nettleseren du bruker, men disse kan ikke knyttes til deg som enkeltperson. Vi lagrer informasjon om hvilke sider nettleseren din åpner, hvilke artikler som leses og videoklipp som sees. Vi registrerer også hvilke annonser som vises og klikkes på. Denne informasjonen brukes for å gi reklame vi antar kan være relevant. Leses det mange artikler om grilling fra en nettleser, vil det sannsynligvis være interessant for den som bruker nettleseren å få servert en annonse for grillmat.

Er du Sumo-kunde, kan du lese mer om hva slags data vi lagrer om deg her.

Teknisk informasjon

Når noen besøker TV2.no registrerer vi opplysninger om hva slags mobil som brukes, hvilket operativsystem og hva slags nettleser det surfes med. Gjennom tjenerlogger og andre verktøy registrerer vi informasjon om enheten og tilkoblingen til våre tjenester, for eksempel operativsystem, nettleserversjon, ip-adresser, nettverksoperatør, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

Har du annonseidentifikator aktivert på din Android eller Apple-enhet sendes denne identifikatoren fra appen for å målrette annonsering.

Eksempel på bruk: Tilpasse visningen av våre tjenester til den enheten du bruker, slik at du for eksempel kommer til mobilversjonen av TV2.no når du benytter en mobiltelefon.