TIL SOUTHAMPTON: Mohamed Elyounoussi.
TIL SOUTHAMPTON: Mohamed Elyounoussi. Foto: Pedersen, Terje

TV 2 erfarer: «Moi»-agent forhandler om kontrakt

Bare en enighet om de personlige betingelsene gjenstår før Mohamed Elyounoussi reiser til England.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter det TV 2 erfarer er Elyounoussis agent Ferhat Cifci i forhandlinger med Southampton om spillerens kontrakt.

Dersom agenten kommer til enighet med klubben, reiser «Moi» til medisinsk sjekk enten i kveld eller torsdag.

Tirsdag kveld meldte VG at Premier League-klubben er kommet til enighet om en overgangssum på om lag 190 millioner kroner for Basel-vingen.

I så fall blir vingen tidenes dyreste norske fotballspiller. Inntil videre bærer Tore André Flo den tittelen, etter hans overgang fra Chelsea til Rangers for 165 millioner kroner i 2000.

Basel ønsker ikke å kommentere ryktene, men bekrefter at Elyonoussi er med dem på klubbens treningsleir i Rottach-Egern.

Ifølge Sky Sports er Southampton i ferd med å selge Dusan Tadic, som spiller i posisjonen til «Moi». Sørkystklubben skal være nær en enighet med Ajax om en overgangssum på om lag 180 millioner kroner for serberen.

Journalisten Peter Howard, som jobber i Daily Echo, den lokale avisen i Southampton, tror Elyounoussi kommer til å bli tatt godt imot av supporterne på St. Mary's.

– Jeg vet at «Saints» håper å få avtalen ferdigstilt. Det virker som han skal erstatte Tadic, som er forventet å dra til Ajax i nærmeste fremtid. Fansen er begeistret for potensialet hans, og håper han kan erstatte Tadic, sier Howard til TV 2.