
For å se video må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Butikkhyllene tømmes for vegetarmat
Det er blitt mer og mer populært å bytte ut kjøttet med frukt og grønt de siste årene, og butikkene sliter med å ha nok produkter i hyllene.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
- Jeg elsker brokkoli, det spiser jeg veldig mye av, sier Javiera Francisca Saavedra til TV 2.Og tomat. Og paprika, hvitløk, blomkål, squash og søtpotet. Listen er lang.Marius Walde Dybevaag nikker og sier seg enig. De to er veganer og vegetarianer, og kuttet ut kjøttet for 15 og 6 måneder siden. Forskjellen på dem er at Saavedra som veganer ikke rører noe som helst
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert