PÅ VEI TIL SERIE A: Valon Berisha.
PÅ VEI TIL SERIE A: Valon Berisha. Foto: Tiziana Fabi

Fotballryktene: – Berisha enig med toppklubb

Valon Berisha skal være klar for Lazio, mens Chelsea og Manchester United snuser på italienske stjernestoppere. Les dagens rykter!

Lazio er enig med RB Salzburg om en overgangssum på om lag 70 millioner kroner for Valon Berisha, hevder Sky Italia.

Klubben som kom på femteplass i Serie A skal også ha kommet til enighet med spilleren om de personlige betingelsene.

Berisha, som fikk 20 landskamper for Norge før han valgte å spille for Kosovo, var en sentral del av RB Salzburg-laget som tok seg til semifinalen i Europaligaen denne sesongen.

Tirsdag meldte VG at Southampton har fått akseptert et bud på 190 millioner kroner for Mohamed Elyonoussi.

Det kan se ut som nordmannen er tiltenkt å erstatte Dusan Tadic. Serberen er nemlig på vei til Ajax for en overgangssum på om lag 180 millioner kroner, melder Sky Sports.

Chelsea har lagt inn et bud på 350 millioner kroner for Juventus-stopper Daniele Rugani, skriver London Evening Standard. London-klubben håper å gjøre ham til Maurizio Sarris første signering, dersom han skulle bli Chelsea-sjef.

Samtidig følger Manchester United med på situasjonen til AC Milan-stjerne Leonardo Bonucci, melder Yahoo.

Marouane Fellaini er på utgående kontrakt. Den 1. juli skal den enorme belgieren kunngjøre hvor han fortsetter karrièren, ifølge Manchester Evening News.

Real Madrid ønsker å hente Neymar til den spanske hovedstaden. Men da må de frigjøre penger, og den spanske storklubben vurderer nå å selge Marco Asensio. Liverpool er interessert i den spanske landslagsspilleren, hevder spanske Sport.

Arsenal skal være nær å fullføre overgangen for Borussia Dortmund-stopper Sokratis Papastathopoulos. De er også i samtaler med Freiburg om den 22 år gamle midtstopperen Caglar Soyuncu, melder Sky Sports.

Forrige sommer slapp Manchester City Aaron Mooy til Huddersfield. Nå vurderer seriemesteren å hente ham tilbake for en avtalt sum på 200 millioner kroner, hevder ESPN. Everton, West Ham og Southampton skal også være interesserte.

Divock Origi har skuffet på utlån i Wolfsburg. Jürgen Klopp er likevel villig til å gi ham en ny sjanse i Liverpool i løpet av sommeren, melder Liverpool Echo.

Nyopprykkede Wolves skal ha avslått et bud på 120 millioner kroner fra Fulham for den portugisiske angriperen Ivan Cavaleiro, ifølge Sky Sports.