– Er det mulig å slette kampen fra VM-historien?

Det koker på sosiale medier etter den tamme forestillingen mellom Danmark og Frankrike.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Danmark tok seg videre fra gruppespillet i VM for første gang siden 2002 etter uavgjortresultatet mot Frankrike.

Men det var ikke mye glede å spore på sosiale medier etter kampen.

– Rykter skal ha det til at Frankrike og Danmark står i fare for å bli kastet ut av VM etter angrep mot det «vakre spillet», skriver BBC-reporter Jim Beglin på Twitter.

– Jeg beklaget til min sønn
​Det ble en sjansefattig affære mellom de to lagene som begge var videre fra gruppe C med uavgjort. Kampen bar preg av lite angrepsvilje, noe som fikk det til å renne over for flere fotballeksperter .

– Hvis vi får nok signaturer på en underskriftskampanje kanskje FIFA vil fjerne denne kampen fra VM-historien, skriver BBC-reporter Dan Walker på Twitter.

Også Garry Neville var skuffet over det som ble prestert.

Danmark har ikke kvalifisert seg for utslagsrundene i VM siden de kom til 8-delsfinalen i 2002.

Men måten det danske landslaget spilte på i siste gruppespillskamp fikk det også til å renne over for noen av de danske tilhengerne.

– Jeg har beklaget til min 18 år gamle sønn for at han aldri fikk oppleve et landslag som kan spille fotball og gi gass. Dette var ekkelt å se på. Hvis vi fortsetter med dette spillet kommer vi aldri langt i VM, skriver en av leserne til den danske avisen Ekstrabladet.

– Vi spiller ekstremt kjedelig fotball. Dette er ikke noe vi kan støtte. Jeg forstår ikke at så mange hyller landslaget når de spiller på denne måten. Det var aldeles skrekkelig å se på. Jeg er glad for at jeg ikke betalte penger for å reise til Russland for å se på så dårlig fotball, skriver en annen leser.

Fornøyd Hareide
​Hareide på sin side var fornøyd med spillerne etter kampen mot Frankrike.

– Jeg har det fint. Det var en godt gjennomført kamp av guttene. Vi trengte ett poeng, og det fikk vi, sa nordmannen etter kampen.

I NRKs VM-studio fikk Hareide skryt for måten han har styrt den danske laget på i VM.

– Gratulerer til Hareide. han har tatt Danmark til VM og gjort en veldig god jobb underveis. Det har ikke vært festfotball, men han har vært veldig detaljert og strukturert i sin ledelse av laget, sier Lise Klaveness.

Selv om det var mye hån på sosiale medeier etter forestillingen mot Frankrike var det også eksperter som ble imponert over måten danskene spilte på.

– Danmark har gjorde markante endringer. De presset Frankrike til å slå lange baller, som fungerte ypperlig, sier fotballekspert Dion Dublin til BBC.

Her er flere reaksjoner fra Twitter: