BYTTEHANDEL: PSG skal ha tilbudt Manchester United en byttehandel.
BYTTEHANDEL: PSG skal ha tilbudt Manchester United en byttehandel. Foto: Ian Kington

Fotballryktene: – Kan bytte Pogba mot PSG-stjerne

Manchester United skal ha blitt tilbudt en byttehandel av Paris Saint-Germain.

Ifølge The Sun har Paris Saint-Germain tilbudt Marco Verrati (25) pluss penger til Manchester United i bytte mot Paul Pogba.

Den italienske midtbaneeleganten var forventet å signere en ny lukrativ kontrakt med den franske hovedstadsklubben, men ifølge den engelske tabloidavisen, er det nå mulig han ender opp på Old Trafford i stedet.

Paris Saint-Germain har kommet til enighet med den italienske keeperlegenden Gianluigi Buffon (40) om en toårskontrakt, melder franske RMC.

Ifølge Mirror kan West Hams Manuel Lanzini miste hele neste sesong som følge av kneskaden han pådro seg på Argentina-trening like før VM.

Manchester United kan komme til å tilby Luke Shaw (22) en ny kontrakt etter å ha gitt opp Juventus' venstreback Alex Sandro, skriver Manchester Evening News.

Manchester United er en av klubbene som er interesserte i Real Madrids Mateo Kovacic, skriver The Sun. 24-åringen annonserte nylig at han ønsket seg bort fra «Los Blancos».

Sevilla insisterer på at deres midtbanestjerne, Ever Banega (29), ikke er til salgs, melder Independent. Arsenal har vært sterkt koblet til argentineren den siste tiden.

Arsenal vurderer et bud på Juventus' marokkanske midtstopper Mehdi Benatia, melder Express. 31-åringen er også et overgangsmål for Borussia Dortmund og Marseille.

Lyons frittalende president Jean-Michel Aulas har fortalt Bein Sports at han har vært i kontakt med Manchester United-manager José Mourinho, som kan være villig til å by på Nabil Fekir.