DØDE MANDAG: Richard
DØDE MANDAG: Richard "The Old Man" Harrison (nr. to fra høye) døde mandag morgen, bekrefter familien. Her er hele gjengen fra den populære pantebutikken samlet i Las Vegas i 2014. Fra venstre: Corey Harrison, Austin Russell, Richard Harrison og Rick Harrison. Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP

Pantelånerne-stjerne er død

Familien bekrefter at bestefar Richard Harrison i den populære TV-serien «Pantelånerne i Las Vegas» er død etter en lang kamp mot Parkinsons. Han ble 77 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det er med tungt hjerte at vi må meddele at Richard Benjamin Harrison sovnet inn (kjent som «The Old Man» for Pantelånerne-fans verden over) i morges, skriver familiebedriften Gold & Silver Pawn på Facebook.

Harrison hadde sin nærmeste familie rundt seg den siste helgen og sovnet fredfullt inn.

– Han vil bli husket som den beste pappaen, bestefaren og oldefaren man kunne av sin familie, mens fansen vil huske ham som den tidvis gretne (dog alltid omsorgsfull), ofte spøkefulle, og den absolutt fornuftige stemmen på TV-programmet «Pawn Stars», står det i innlegget.

Sønnen Rick Harrison skriver på Instagram at faren hans døde av Parkinsons.

– I dag mistet jeg en venn, en far, en lærer og så mye mer. «The Old Man» tapte sin lange kamp mot Parkinsons i morges. Jeg elsker deg, pappa. Ser deg på den andre siden, skriver han.

I et mer utdypende innlegg forteller sønnen Rick Harrison at han vil bli utrolig savnet av familien, teamet på pantebutikken og hans mange fans verden over.

– Han var min helt, og jeg har vært heldig som har hatt en så kul «Old Man» som far. At jeg fikk dele ham med så mange og at de fikk se hvilken fantastisk familiemann han var er noe jeg er takknemlig over å ha fått erfare med ham, sier sønnen.

– Han levde et veldig innholdsrikt liv, og berørte så mange mennesker verden over. Han lærte dem verdien av å elske familien din, hardt arbeid og humor. Vi setter pris på alles tanker og bønner, og ber om at vi får sørge i fred, skriver han videre.