ETTERTRAKTET: Kylian Mbappé har mange beilere.
ETTERTRAKTET: Kylian Mbappé har mange beilere. Foto: Jorge Guerrero

Fotballryktene: – Manchester United vil prøve seg på Mbappé

Det ligger an til å bli en skikkelig drakamp om det franske stortalentet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kylian Mbappé har tilbrakt den siste sesongen på lån i Paris Saint-Germain, og det er meningen at overgangen skal gjøres permanent nå i sommer.

Da må imidlertid pariserne skille lag med omlag 1,7 milliarder kroner, og etter Neymars rekordovergang i fjor sommer, er PSG allerede under etterforsking for brudd på Financial Fair Play-reglene.

Mirror hevder at Manchester United følger situasjonen tett og er klar til å hugge skulle PSG trekke seg fra avtalen for Mbappé.

Monaco vil i det hele tatt ikke lide noen nød skulle avtalen gå i vasken. Manchester City og Real Madrid sies også å være blant Mbappés beilere.

Mirror hevder også at José Mourinho og United har satt sine øyne på Valencias venstreback José Luis Gaya (23), etter å ha gitt opp Juventus' brasilianske forsvarsspiller Alex Sandro (27).

Manchester City skal ha en muntlig avtale med Napoli om å signere Jorginho, sier spillerens agent ifølge Manchester Evening News.

Juventus vurderer å hente både Atlético Madrids midtstopper Diego Godin (32) og Ajax-talentet Matthijs de Ligt (18), ifølge Tutto Sport gjengitt i The Sun.

Inter skal ha spurt om å få hente Malcolm på lån fra Bordeaux med en opsjon på å kjøpe brasilianeren for omlag 370 millioner kroner, skriver Football Italia. 21-åringen var i søkelyset til både Arsenal og Tottenham i vinter.

Liverpool og Barcelona er begge interesserte i den meksikanske VM-helten Hirving Lozano, ifølge Daily Star. 22-åringen spiller til daglig i PSV Eindhoven.

Ifølge Football London venter West Ham på å få bekreftet signeringen av Lazios Felipe Anderson (25).

Real Madrids kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic ønsker å forlate klubben, noe som nok vil få en del Premier League-klubber til å bråvåkne i stolen. Intervjuet med kroaten kan leses i Marca.