ETTERTRAKTET: Marco Asensio var med på å slå Liverpool i Mesterliga-finalen i mai. Nå ønsker rødtrøyene å lokke unggutten til Merseyside.
ETTERTRAKTET: Marco Asensio var med på å slå Liverpool i Mesterliga-finalen i mai. Nå ønsker rødtrøyene å lokke unggutten til Merseyside. Foto: Hannah Mckay

Fotballryktene: – Liverpool med gigantbud på Real Madrid-stjerne

Liverpool snuser på Marco Asensio.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool skal være villig til praktisk talt å sprenge banken for å hente Real Madrids Marco Asensio (22), hevder den spanske avisen Mundo Deportivo.

Ifølge den spanske avisen skal Liverpool ha kontaktet representanter for Real Madrid og signalisert at de er villige til å by opp mot 1,7 milliarder kroner for den spanske landslagsspilleren.

Real Madrid skal på sin side ha et håp om å lokke Neymar tilbake til Spania fra Paris Saint-Germain, og trenger derfor frisk kapital.

Lyons Nabil Fekir var mer eller mindre klar for Liverpool, men overgangen gikk i vasken etter den medisinske testen.

Nå hevder Lyons frittalende fotballpresident Jean-Michel Aulas at Real Madrid har kastet seg inn i kampen om spilleren.

I et intervju med den franske TV-kanalen RT France, gjengitt i Mirror, forteller Aulas at han valgte å stoppe Fekirs overgang til Liverpool fordi den tok for lang tid.

Real Madrids nye trener Julen Lopetegui, og andre klubber, skal nå være interesserte i 24-åringen, sier Aulas videre.

Manchester City og Paris Saint-Germain skal begge være interesserte i Bayern Münchens midtstopper Jerome Boateng, melder tyske BILD. Boateng skal være tilgjengelig til en pris på rundt 500 millioner kroner.

Chelsea har ikke kontaktet Napoli angående å hente Maurizio Sarri som ny manager. Det hevder Napolis president Aurelio de Laurentiis, ifølge italienske medier gjengitt i Metro.

Tottenham skal ha gitt opp å hente Manchester Uniteds Anthony Martial og har i stedet vendt nesen mot den franske rivieraen. Mauricio Pochettino skal ha sansen for Nices franske angriper Allasane Pléa (25), og mener han kan gi Harry Kane hjelp på topp, skriver The Sun.

Talksport hevder imidlertid at Tottenham vil få konkurranse av Borussia Mönchengladbach som skal ha bydd på Pléa.

Manchester City nærmer seg en overgang for Napolis italienske midtbanemann Jorginho (26), skriver Manchester Evening News. De har imidlertid ennå ikke blitt enige om overgangssum.