Tyskland-stjerne skadet før møtet med Sverige

Tysklands forsvarssjef Mats Hummels skadet seg på trening.

SKADESMELL: Tysklands Mats Hummels er skadet, og blir ikke klar til møtet med Sverige. (AP Photo/Kerstin Joensson) Foto: Kerstin Joensson
SKADESMELL: Tysklands Mats Hummels er skadet, og blir ikke klar til møtet med Sverige. (AP Photo/Kerstin Joensson) Foto: Kerstin Joensson

T– Han fikk en skade i nakken i går. Det hadde ikke blitt noe bedre i dag, og han blir nok ikke klar til kampen mot Sverige, bekrefter Tyskland-sjef Joachim Löw på en pressekonferanse, i følge Aftonbladet.

Löw forventer en tøff kamp mot Sverige, og er klar på at Hummels' skade er en strek i regningen.

– Vi trenger spillere som er gode i luftrommet, sier den tyske sjefen.

Mats Hummels selv har ikke gitt opp å rekke kampen, og har skrevet følgende på Twitter:

– Har fortsatt håp for morgendagen, man vil rett og slett ikke sitte å se på en så viktig kamp.

Svensk magesjau
Også i den svenske leiren har det kommet forfall. Fire spillere manglet under Sveriges trening dagen før VM-kampen mot Tyskland i Sotsji. Tre av dem er rammet av magesjau og er isolert på hotellet.

Svenskene har slitt med sykdom i begynnelsen av fotball-VM, og Victor Nilsson Lindelöf måtte stå over åpningskampen mot Sør-Korea fordi han hadde feber. Fredag var det Pontus Jansson, Filip Helander og Marcus Rohdén som var rammet.

– De tre ble dårlige i magen i går kveld, og vi lot dem bli hjemme for sikkerhets skyld, sa landslagssjef Janne Andersson.

– Fordi vi ikke kan utelukke at det er noe smittsomt besluttet vi å la dem være igjen i VM-basen i Gelendzjik, og fysioterapeut Fredrik Larsson er der sammen med dem. Alle er på bedringens vei, og vi regner med at de slutter seg til troppen i morgen, utdypet landslagslege Anders Valentin i en pressemelding.

Det er usikkert om noen av de tre er aktuelle for spill mot Tyskland.

Av de tre spilte Jansson fra start i åpningskampen. Det var han som rykket inn for Lindelöf.

Heller ikke Isaac Kiese Thelin kunne trene fredag. Han tråkket over på trening torsdag.

(©NTB)