Ronaldo hevder skjegget ikke har noe med Messi å gjøre

Cristiano Ronaldo slår tilbake mot påstandene om at ansiktshåret er et stikk til Lionel Messi.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spekulasjonene har fått flyte fritt i sosiale medier etter at Cristiano Ronaldo dukket opp i VM med flippskjegg som et stikk til Lionel Messi, som stilte opp på et bilde med en geit før VM.

– Det var en spøk

På engelsk kalles fippskjegg for goatee, mens den evige diskusjonen blant Cristiano Ronaldos og Lionel Messis fans er hvem av dem som er «the GOAT». Det er en forkortelse for «greatest of all time», altså den beste gjennom alle tider.

Påstandene om at skjegget har noe med Messi å gjøre er tull og tøys, sier Ronaldo.

– Det var en spøk jeg hadde med Quaresma. Vi var i badstue da jeg begynte å barbere skjegget og jeg lot en del være igjen og jeg sa at dersom jeg scorer mot Spania, skal jeg la det være igjen i resten av turneringen. Det fungerte og ga meg lykke, siden jeg scoret da og i dag (mot Marokko), så jeg beholder det, sa Ronaldo ifølge Marca etter å ha blitt matchvinner mot Marokko.

Se Ronaldo-scoringen i videovinduet øverst på siden!

Høyreback og Portugal-lagkamerat Cédric Soares flirer også av det hele og tar Ronaldo i forsvar.

– Skjegget har ingenting med Messi å gjøre. Kanskje han ville ha det som meg siden jeg har det sånn. Og kanskje det gir ham lykke. Så jeg håper at han beholder det, sier Cédric ifølge London Evening Standard.

KLØR SEG I SKJEGGET: Cristiano Ronaldo har fått ekstra oppmerksomhet for det nye skjegget.
KLØR SEG I SKJEGGET: Cristiano Ronaldo har fått ekstra oppmerksomhet for det nye skjegget. Foto: Kirill Kudryavtsev

Bryr seg ikke om rekord

Ronaldo og Portugal har fått en god start på VM med 3-3 mot Spania i åpningskampen og 1-0-seier over Marokko onsdag. Det gjør at avansementet er sikret med minst ett poeng mot Iran i den siste kampen i gruppespillet. Og har de to første kampene vist oss noe, så er det er Ronaldo blir en viktig brikke i fortsettelsen for den regjerende europamesteren.

Med fire scoringer har Ronaldo klatret forbi legenden Ferenc Puskás og er nå den europeiske landslagsspilleren med flest scoringer.

– Jeg bryr meg ikke om rekorder. Det viktigste er å vinne og være i en god posisjon, sier Ronaldo.

– Han er verdens beste. Det gir meg glede og jeg er stolt over å være en del av det. Å være her og spille sammen med ham. Han er utrolig og jobber hver dag. Alle jobber mye, men han er alltid fokusert. Det betyr ikke noe hvor han er, han er alltid på jobb, sier Cédric.