David Allen Turpin og Louise Anna Turpin i retten i Riverside, California
David Allen Turpin og Louise Anna Turpin i retten i Riverside, California Foto: Reuters

Rystende nødsamtale spilt av i retten:

Datter (17) forteller grusomme detaljer fra tortur-hjemmet

Jenta (17) var desperat etter å redde søsknene, og planla flukten i to år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

17-åringen hadde akkurat flyktet fra huset hun og hennes 12 yngre søsken ble holdt fanget i, da hun ringte politiet i januar i år.

I 20 minutter snakket hun med 911-operatøren, og fortalte om mishandlingen som hadde pågått i årevis, melder CBS News.

Opptaket er ikke offentliggjort, men ble avspilt for moren Louise Anna Turpin som møtte i retten i Riverside, California, onsdag.

«Akkurat nå er mine to lillesøstre lenket fast», sier 17-åringen.

Hun sier hun ikke vet mye om moren, men forteller at hun ikke tar vare på dem.

«Gråter om natten»

«Vi går egentlig ikke på skole. Jeg er 17 år og har ikke fullført førsteklasse», sier hun.

Hun fortalte at hun av og til våknet og ikke kunne puste for det var så mye støv i huset, og at hun selv ikke hadde badet på over ett år. Hun forklarte operatøren at hun meldte fra fordi hun ikke klarte å se søsknene gråte lenger.

«De våkner om natten, gråter og ber meg ringe noen. Jeg ville ringe så dere kan komme og hjelpe søstrene mine», sier hun.

Utsultet

Barnas mor tørket tårer da hun hørte opptaket.

David og Louise Turpin er blant annet tiltalt for tortur og barnemishandling. 17-åringen som varslet politiet har fortalt at faren har misbrukt henne seksuelt siden hun var 12 år gammel.

Da politiet ankom huset fant de 12 barn mellom 2 og 29 år. Noen av dem hadde ikke engang kjennskap til at det fantes noe politi, og huset var fylt av søppel og menneskeavfall.

I huset fant politiet også to jenter som var lenket til sengene sine med kjetting, og det var tydelige tegn til at barna ble sultet. Den eldste i søskenflokken var 29 år og veide bare 41 kilo.

Alle barna ble behandlet på sykehus, og befinner seg nå på hemmelig adresse. De sju eldste bor i en bolig med tilsyn, mens de seks yngste bor i fosterhjem, melder CBS.