KAN SKIFTE BEITE: Mohamed Elyounoussi er ettertraktet etter strålende spill for Basel.
KAN SKIFTE BEITE: Mohamed Elyounoussi er ettertraktet etter strålende spill for Basel. Foto: Patricia De Melo Moreira

Fotballryktene: – Toppklubb har lagt inn bud på Moi

Mens Liverpool gir Tottenham kamp om angrepsspiller. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

VG hevder at det er to klubber som ligger lengst fremme i løypen i kampen om Mohamed Elyounoussi. De aktuelle klubbene skal være Leicester og Bayer Leverkusen og én av klubbene skal ha lagt inn et formelt bud.

The Sun skriver at Liverpool kaster seg inn i kampen om Aston Villas driblekant Jack Grealish. Også Tottenham er interesserte i 22-åringen, men ønsker ikke å betale for mye.

Ifølge Manchester Evening News har Manchester United fått beskjed av Bayern München om at Bayern München-midtstopper Jerome Boateng kan bli deres for rundt 500 millioner kroner.

Mirror hevder at Manchester City er formaliteter unna å signere Napolis midtbanespiller Jorginho.

Agenten til Gareth Bale sier til Sky Sports at waliseren må få garantier om spilletid dersom han skal bli værende i Real Madrid.

West Ham nærmer seg stadig en overgang for Lazio-profilen Felipe Anderson for rundt 350 millioner kroner, skriver Telegraph.

Shields Gazette skriver at Newcastle ønsker å hente Ruben Loftus-Cheek fra Chelsea. Også Kasey Palmer og Kenedy er på radaren til Magpies.

Omstridte Radja Nainggolan nærmer seg stadig en overgang til Inter. Belgieren bytter ut Roma med hovedstadsklubben, skriver Football Italia. Nicolò Zaniolo og Davide Santon går andre veien.

Daily Star skriver at Watford er villige til å lytte på tilbud på spissen Troy Deeney.