Luis Suarez offentliggjorde gladmelding etter scoringen mot Saudi-Arabia

Barcelona-stjernen sendte Uruguay videre til 16-delsfinalen med kampens eneste scoring mot Saudi-Arabia, men det var mål-feiringen som stjal overskriftene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter et sjansesløseri av de sjeldne i åpningskampen mot Egypt fikk Luis Suarez revansje da han ble matchvinner mot Saudi-Arabia onsdag.

1-0-seieren sikret avansement til 16-delsfinalen for et Uruguay-lag som ikke har imponert voldsomt så langt i mesterskapet.

– Det var et viktig mål av mange grunner. jeg ville hevde meg etter forrige kamp. Det viktigste var å vinne for å gå videre. VM er alltid vanskelig. Vi må spare kruttet til de tøffe kampene, sa Suarez etter kampen.

Baby-feiring
Suarez ble den store helten, men det var mål-feiringen som ble snakkisen etter kampen.

Etter hver scoring kysser Suarez tre fingre. Hvert kyss representerer kona og de to barna. Nå må Barcelona-stjerne legge til en finger i det karakteristiske ritualet.

I mål-feiringen markerte 31-åringen en stor mage med hendene samtidig som tok ballen under drakten. Etter kampen kunne superstjernen avsløre at han han og kona Sofia Balbi venter barn.

– Det var en fin måte å markere at et tredje barn er på vei, sa Suarez.

Han la ut følgende melding på Twitter etter kampslutt.

– Jeg er glad for å være en del av det uruguayanske landslaget, men jeg er spisielt glad for å kunne dele nyheten om at vi skal ha vårt tredje barn. Takk for all støtte og tilbakemeldinger, skriver han.

Seieren mot Saudi-Arabia ble en historisk kamp for Suarez. Han kronet sin 100. landskamp med å score sitt 52. mål, en scoringstatistikk ikke mange kan matche.

– Det var en fin måte å markere at et tredje barn er på vei, sa Suarez før han la til at barnet er ventet å komme allerede i sommer.

Uruguay er sammen med gruppekollega Russland det første lagene som som har sikret avansement til 16-delsfinalen.