Fotballryktene: – Den nye Real-treneren vil ha Mané

Julen Lopetegui skal ha pekt seg ut Liverpools Sadio Mané som et overgangsmål.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrids nye trener Julen Lopetegui har tatt fatt på jobben allerede etter å ha fått sparken som Spania-trener.

Se hvordan Manés Senegal slo Polen i videovinduet øverst.

Ifølge det spanske nettstedet Diario Gol skal klubbpresident Florentino Perez ha fått beskjed av Lopetegui om å hente Liverpools senegalesiske lynving Sadio Mané.

Det spanske nettstedet hevder at Real-sjefen heller ønsker Mané enn rekkekamerat Mohamed Salah.

Dette er ikke første gang at Mané blir koblet til Real. Tidligere denne måneden meldte France Football at Liverpool-spilleren praktisk talt var klar for Madrid-klubben, men at det hele falt i fisk da trener Zinedine Zidane forlot klubben.

Det virker å bare være et tidsspørsmål før Maurizio Sarri er klar som Chelsea-trener. Ifølge Sky Sports er 59-åringens agent nå i London for å ferdigforhandle avtalen med de blå.

Det første Sarri vil gjøre som Chelsea-trener er å hente sin tidligere protesjé, Dries Mertens, skriver Telegraph. Belgieren, som scoret et vakkert mål mot Panama i VM, har bøttet inn mål for Sarri i Napoli. Avisen melder imidlertid at Antonio Conte to ganger har feilet i å overtale Chelseas klubbledelse om å hente den lille angriperen.

Nices midtbanespiller Jean Michael Serri skal også være på Chelseas ønskeliste, ifølge samme avis.

Det er allerede klart at Emre Can forlater Liverpool i sommer. Ifølge Daily Mail skal tyskeren være svært nær en avtale med Juventus. Can skal ha medisinsk test med de italienske mestrene denne uken, hevder den britiske avisen.

Arsenal hentet tirsdag ny målvakt. Men det stopper neppe der. Ifølge Daily Mirror vil London-klubben samtale med agenten til Ever Banega (29) denne uken. Sevilla-spilleren er for tiden opptatt med å spille VM for Argentina.

Crystal Palace er desperate etter å beholde sin største stjerne, Wilfried Zaha, og skal ha tilbudt ham en ukelønn på nærmere 1,4 millioner kroner, ifølge Mirror. Tottenham er bare én av klubbene som har blitt koblet til den ivorianske landslagsspilleren.

Tottenham følger Lyons sentrale midtbanespiller Tanguy Ndombele (21), men skal ikke ha avgitt et bud ennå, melder Sky Sports. 21-åringen spilte 43 kamper for Lyon forrige sesong og blir sett på som en mulig arvtager til Mousa Dembélé som er koblet til en overgang til kinesisk fotball.