Anniken (21) åpner opp om kosmetisk inngrep: – Jeg skammet meg så jævlig

Blogger Anniken Jørgensen velger først flere år senere å fortelle om leppeinjeksjonen. Håpet er at ungdom skal forstå hvor lett det er å bli påvirket til ukloke valg.

Først denne våren valgte Anniken å fortelle følgerne sine om valget hun tok for flere år siden. Som tenåring valgte hun selv å oppsøke en klinikk for å fylle på leppene.

– Jeg tror jeg angret allerede på veien til klinikken, forteller 21-åringen til TV 2.

Hun betalte 5.000 kroner for en injeksjon i leppene som skulle fremheve leppekanten.

– Jeg skammet meg så jævlig. Da jeg kom hjem hovnet jeg opp, så jeg ble helt panisk og prøvde å presse dette ut av leppene, sier hun.

Helt til nå har Anniken valgt å ikke snakke om det kosmetiske inngrepet. Hun skammet seg i mange år for valget hun tok. Etter den traumatiske leppeinjeksjonen, prøvde hun aldri noe lignende igjen.

Anniken Jørgensen og Kristine Ullebø (begge 21)

Planer i sommer: Begge skal flytte og pusse opp nykjøpte leiligheter, samt slappe av hjemme.

Første sommerflørt: Anniken: Richardo, på språkreise i Malta da jeg var 15.
Kristine: En gutt på hotellet familien var på under en Hellas-ferie.

Beste sommerminne: Anniken: Da jeg fikk smaken på jordbær. Jeg husker smaken. Kristine: Å hoppe i vannsprederen hjemme i Førde.

– På den tiden hadde jeg extensions, vippeextensions og gjorde omtrent alt annet enn injeksjoner. Da jeg kom til punktet at jeg også gjorde det, så skjedde det noe med meg. Jeg lot være å snakke om det fordi jeg rett og slett var så flau, sier Jørgensen.

Bloggeren håper at hun, ved å dele historien, kan hindre andre unge som vurderer kosmetiske inngrep.

– Man får så innoversyn. Når man begynner å se på seg selv, så ser man ting ingen andre ser, sier hun.

Se hele intervjuet med bloggerne Anniken «Annijor» Jørgensen og Kristine «Krisssy» Ullebø øverst i saken.

Silikonrykter

Også bloggeren Kristine Ullebø (21) har møtt rykter og påstander om kosmetiske inngrep. Nesten daglig leser bloggeren påstander om at hun har operert puppene.

– Det er så irriterende. Puppene mine ble plutselig bare store, men jeg gikk opp i vekt og kom i puberteten litt senere. Så jeg forstår at folk lurer, men når man avkrefter det mange ganger, så er det litt kjipt å ikke bli trodd, sier hun.

I kommentarfeltet på sin egen blogg har hun gang på gang avkreftet ryktene om silikon. Også i appen Jodel stilles det spørsmål ved om Ullebø snakker sant om puppene.

– Folk sier, «men da kan du jo ta bilde av puppene undenfra og legge ut på Snap, så kan du vise at du ikke har arr». Så har jeg jeg liksom vurdert å gjøre det, for jeg har jo åpenbart ikke arr. Men shit, hvor teit blir ikke det liksom? sier Ullebø oppgitt.

Singelsommer

I forkant av sommeren ble både Ullebø og Jørgensen single, etter turbulente forhold på hver sin kant.

Ullebø og ekskjæresten ble samboere kort tid før bruddet ble et faktum.

– Det har gått overraskende fint. Jeg har det bedre enn på lenge akkurat nå. Jeg var den som trodde jeg kom til å ha veldig kjærlighetssorg, men jeg tror jeg bearbeidet veldig mye av smerten før det ble slutt, sier Ullebø.

Hun delte både opp- og nedturer i forholdet med hele Norge, gjennom TV 2-serien «Bloggerne» og sin egen blogg.

– Det har definitivt påvirket forholdet på mange måter, men til syvende og sist var det ikke det som betydde noe. Det var et veldig fint forhold, og når jeg ser tilbake er jeg veldig takknemlig for det som var, sier hun.

Jørgensen hadde lenge et av- og på-forhold, som endte med et endelig brudd.

– Det har vært litt fram og tilbake, med slutt og så sammen igjen. Jeg tenker at når det først ble slutt første gangen, så er det som regel en grunn til at det ble det. Da er det bare sånn, sier hun.

Kjøpte leilighet

Før sommeren kjøpte de to bloggerne også sin første leilighet i Oslo, like etter hverandre. Derfor blir sommeren fylt med flytting og oppussing for både Ullebø og Jørgensen.

– Det er den beste tiden av året å være singel på. Du har masse folk rundt deg og livet er fint. Man må bare være positiv, sier Ullebø.


Sommerserien #2hjørningen

  • I sommer tar vi med oss ulike kjendiser opp i vår gigantiske, oppblåsbare enhjørning for å prate om sommeren og året som har gått.
  • Se og les alle intervjuene på TV2.no i juli.