FRANSK TRIO: Antoine Griezmann, Thomas Lemar og Lucas Hernández har skrevet under på Atlético-kontrakter under fotball-VM.
FRANSK TRIO: Antoine Griezmann, Thomas Lemar og Lucas Hernández har skrevet under på Atlético-kontrakter under fotball-VM. Foto: Twitter

Atlético sikret seg signaturen til tre franske landslagsspillere

Kontraktsforlengelser og Lemar-signering for den spanske storklubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Atlético Madrid melder at administrerende direktør Maguel Ángel Gil har hatt en svært produktiv tur til Russland, der tre franske landslagsstjerner har satt penn til papir på sine kontrakter.

Antoine Griezmann (27), som nylig bekreftet at han blir værende i klubben, har signert en ettårig forlengelse og har dermed kontrakt med Atlético frem til 2024.

Griezmann kom til klubben sommeren 2014, og har siden den gang vært en nøkkelspiller for et Atlético.

En annen fransk landslagsspiller som har forlenget kontrakten sin er forsvarsspilleren Lucas Hernández (22).

Han har skrevet under på en seksårskontrakt, og kan dermed bli værende hos hovedstadsklubben helt frem til 2024.

Hernández spilte hele kampen da Frankrike VM-åpnet med 2-1-seier mot Australia, mens Griezmann ble byttet ut etter 70 minutter - etter å ha scoret Frankrikes første mål på straffespark.

En som ble sittende på benken hele kampen var Thomas Lemar. Monaco-spilleren er den tredje franske landslagsspilleren som har signert sin Atlético-kontrakt.

Det eneste som gjenstår før avtalen hans formelt går i orden er den medisinske sjekken og formaliseringen av avtalen mellom klubbene. Det var i forrige uke det ble kjent at Atlético og Monaco var enige om en overgang.

Ifølge franske Telefoot betaler Atlético 615 millioner kroner i overgangssum for den franske landslagsspilleren.