Nydelig pavlova med råkrem og friske bær
Denne pavlovaen passer til de fleste anledninger. Lag gjerne marengsbunnen noen dager før og pynt med krem og friske bær rett før servering.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Prøv denne pavlovaen i sommer. Et godt tips er å lage marengsbunnen noen dager før du skal servere den. Så pynter du med råkrem og friske bæ rett før servering.Husk å les over hele oppskriften først.Marengsbunn:6 eggehviter, romtempererte1/4 ts salt250 g sukker (fint)1 ss maisennamel1 ½ ts bringebæreddik eventuelt hvitvins-eddikDet er veldig viktig at bakebollen er helt ren og fri for fett. En mulighet er å gni bakebollen me
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert