Forlenget utrolig seiersrekke

LSK Kvinner slo serietreer Klepp 2-0 på bortebane lørdag og forlenget sin perfekte sesongstart i kvinnenes eliteserie fotball til ti strake seirer.

LSK Kvinners Ingrid Moe Wold scoret mot Klepp. Foto: Pedersen, Terje

Anna Westerlund og landslagsback Ingrid Moe Wold scoret målene i kampens siste 20 minutter. LSK har 38-5 i total målforskjell etter fire hjemme- og seks borteseirer så langt.

Det gir seks poengs luke til 2.-plasserte Sandviken, som lørdag herjet med Lyn på hjemmebane og vant hele 6-0. Camilla Ervik og Ajara Nchout scoret to ganger hver for bergenslaget.

Klepp på tredjeplass er ytterligere seks poeng bak, men fjerdeplasserte Kolbotn har to kamper mindre spilt og vil med seier i hengekampene mot Røa og Lyn klatre forbi Klepp. Lørdag ga Kolbotn fra seg to måls ledelse borte mot Trondheims-Ørn, som berget 2-2 med to raske mål midt i 2. omgang.

Ingrid Schjelderup ble matchvinner da Vålerenga klatret til 5.-plass med 2-1-seier over Røa.

Et straffespark fra Francielle ga Avaldsnes 1-0 over Arna-Bjørnar og sendte laget opp i ryggen på lørdagens motstander. Lagene er nummer seks og sju.

Stabæk bedret sin stilling i bunnstriden med 3-0 borte mot tabelljumbo Grand Bodø. Andrea Willmann scoret de to siste målene.

Lyn falt til kvalifiseringsplass, men det er jevnt. Bare to poeng skiller opp til Arna-Bjørnar på øvre tabellhalvdel.