BRUDEN: Her ankommer Hilde Undlien Nidarosdomen før det storslagne bryllupet lørdag. Brudekjolen var designet av kunster og fiolinist Marthe Krogh.
BRUDEN: Her ankommer Hilde Undlien Nidarosdomen før det storslagne bryllupet lørdag. Brudekjolen var designet av kunster og fiolinist Marthe Krogh. Foto: Heidi Venæs / TV 2

Rema-Reitan (66) sa JA til Hilde (48)

TRONDHEIM/OSLO (TV 2): 900 gjester var tilstede i Nidarosdomen i Trondheim, da Odd Reitan giftet seg med Hilde Undlien lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I strålende vær til Trøndelag å være, fikk Odd Reitan, bedre kjent som Rema-Reitan, sin Hilde etter et storslagent bryllup.

– Høy klasse

900 gjester var tilstede i mektige Nidarosdomen. Blant gjestene fant vi profiler som Bjørn Dæhlie, Jahn Ivar «Mini» Jacobsen og Jahn Åge Fjørtoft.

De var alle over seg av begeistring etter seremonien.

– Dette var romantikk og underholdning av høy klasse, sa de til TV 2 etter vielsen.

Til tross for at VM-kampen mellom Island og Argentina måtte vike, synes de to fotballprofilene Mini og Fjørtoft at det var helt greit.

Tårevåt vielse

Odd Reitan sine forlovere var hans to sønner, Ole Robert og Magnus Reitan, som han har sammen med sin første kone.

Bjørn Dæhlie var på plass sammen med sin kone Vilde Falck-Ytter.
Bjørn Dæhlie var på plass sammen med sin kone Vilde Falck-Ytter. Foto: Heidi Venæs / TV 2

De to sønnene innrømmet til TV 2 at de begge hadde grått sine modige tårer da faren ga sitt ja til Hilde Undlien.

– Det er den fineste vielsen jeg noensinne har vært i. Det var helt nydelig, sa Ole Robert Reitan til pressen etter vielsen.

Og brudgommen selv var tydelig stolt og rørt.

– Det var vakkert som bare det. Jeg er ganske nøye når det kommer til musikk, og hadde lagt inn ønsker om når musikken skulle komme. Timingen var helt perfekt. Jeg hadde merket den minste feil, men her var alt riktig, sa Reitan da han møtte pressen.

Den anerkjente fiolinisten Arve Tellefsen, Nidarosdomen guttekor og Symfoniorkesteret bidro alle med underholdning i kirken.

Overraskelse

Etter den storslåtte vielsen, fortsatte festen videre til Lade Gård. Av de 900 gjesten som var tilstede i Nidarosdomen, var det kun de 200 nærmeste som fikk være med videre på resten av festen.

Til TV 2 avslørte Ole Robert og Magnus Reitan at de hadde en sprelsk og på-kanten overraskelse til faren, men ønsket ikke gå inn på detaljer på hva dette dreide seg om.

Alle gjestene ble bedt om å donere bryllupsgaven til Kreftforeningen.