Fotballryktene: – Bale har avgjort fremtiden

Gareth Bale (28) har stått høyt på ønskelisten for Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gareth Bale kom inn og avgjorde Champions League-finalen mot Liverpool med god hjelp fra målvakt Loris Karius, men etter kampen la ikke Real Madrid-stjernen skjul på at han burde startet.

Se målene i Sportsnyhetene øverst!

Det fikk fart på spekulasjonene, men nå skal Bale ha avgjort fremtiden, skriver ESPN. Zinedine Zidane er borte, og Bale ønsker heller å bli værende i Real Madrid under den nye treneren Julen Lopetegui fremfor en overgang til Premier League.

Manchester United har i flere år stått fremst i køen i jakten på waliseren.

Mer gledelig for Manchester United-fansen er det at klubbens beste spiller de siste sesongene, keeper David De Gea, er enig med klubben om en ny femårskontrakt, melder lokalavisen Manchester Evening News.

Napoli-trener Maurizio Sarri er nær ved å fullføre overgangen til Chelsea, skriver The Independent. Han tar med seg landsmannen og Chelseas klubbelegende Gianfranco Zola, ifølge The Sun.

Sarri får trolig beholde Thibaut Courtois, for Real Madrid har bestemt seg for å kjøpe Roma-keeper Alisson Becker i stedet for belgieren, hevder London Evening Standard.

Paris Saint-Germain er imidlertid villige til å betale over én milliard kroner for Chelseas midtbanespiller N'Golo Kanté, skal vi tro Daily Mirror.

Ifølge Marca har Barcelona blitt kontaktet og forespeilet muligheten til å hente Neymar tilbake. Brasilianeren gikk til PSG i fjor sommer.

Newcastle og Leicester kjemper om Crystal Palace-ving Andros Townsend for om lag 230 millioner kroner, skriver The Guardian.

Tottenham har kastet seg inn i kampen om Mario Götze, melder Football.London. Tyskeren kan forlate Dortmund for 180 millioner kroner. Tottenham er også med i dragkampen om Barcelona-spiller André Gomes, som har blitt sterkt koblet til nyopprykkede Wolverhampton, ifølge The Sun.