Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mohamed Salah har vunnet kampen mot klokken og blir klar i tide til Egypts åpningskamp mot Uruguay fredag.

Liverpool-stjernen skadet skulderen i en duell med Sergio Ramos i Mesterliga-finalen mot Real Madrid lørdag 26. mai.

– Salah gjør det bra, og skaden har leget veldig raskt. Vi vil se hvordan det går i dag. Vi kan si med nesten hundre prosent sikkerhet at han vil spille om ikke noe uforutsett skjer, sier Egypts argentinske landslagssjef Héctor Cúper, ifølge ESPN.

I tillegg til Uruguay, skal Egypt og Salah ut mot Saudi-Arabia og Russland i landets første VM-sluttspill siden 1990. Det var Salah som i fjor høst sendte Egypt til VM med sin scoring på straffespark langt på overtid mot Kongo.

– Vi ønsker å gi ham trygghet. Legene vil gi ham valget om å spille eller ikke. Jeg kjenner Salah veldig godt, og han er fryktløs. Vi vet at det alltid er en risiko ved å spille kamp, men det kommer man ikke utenom, sier Cúper.

– Om han velger å spille, så kommer han til å ha garantier på sin fysiske tilstand. Jeg er sikker på at det vil gå bra. Om det skulle skje noe i siste sekund, må vi se om det lar seg løse, fortsetter han.

Salah ble toppscorer i Premier League i sin første sesong i Liverpool. Lynvingen scoret 32 mål i ligaen. Totalt noterte han seg for 44 fulltreffere.