TILGJENGELIG: Jérôme Boateng kan gå fra Bayern München om det rette tilbudet kommer.
TILGJENGELIG: Jérôme Boateng kan gå fra Bayern München om det rette tilbudet kommer. Foto: Christof Stache

Fotballryktene: – Stjerne til salgs får alarmklokkene til å ringe i Manchester United

Jérôme Boateng (29) kan være på vei til Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bayern Münchens stopperkjempe Jérôme Boateng har i flere sesonger vært ansett som en av verdens beste midtstoppere.

Nå er han tilgjengelig for salg, for Bayerns klubbdirektør Karl-Heinz Rummenigge sier til Bild at Boateng kan forlate den tyske storklubben om det rette tilbudet kommer.

Det har fått alarmklokkene til å ringe i Manchester United, skriver lokalavisen Manchester Evening News. Klubben har lenge fulgt den skadeplagede 29-åringen, som har kontrakt med Bayern til 2021.

Jérôme Boateng har for øvrig en fortid i rivalen Manchester City, men etter bare én sesong i Premier League gikk den tidligere Hamburg-spilleren til Bayern.

Manchester Evening News melder også at manager José Mourinho vurderer ungguttene Kieran Tierney (Celtic) og Ryan Sessegnon (Fulham) når venstrebackposisjonen skal styrkes denne sommeren.

Aston Villa er blitt tilbudt 170 millioner kroner for Jack Grealish av Tottenham, ifølge Sky Sports. Chelsea, Fulham og Leicester vil også ha stortalentet.

Arsenal er nær ved å bruke opp hele sommerens overgangsbudsjett på 570 millioner kroner på Bayer Leverkusen-keeper Bernd Leno, Sampdorias midtbanespiller Lucas Torreira og Dortmund-stopper Sokratis Papastathopoulos, melder London Evening Standard.

The Sun skriver at Manuel Pellegrini ønsker å hente Manchester Citys spanske unggutt Brahim Diaz til West Ham.

Burnley kommer til å gjøre et fremstøt på West Bromwich-duo Craig Dawson og Jay Rodriguez med et bud nesten 300 millioner kroner, melder Daily Mail.

Sadio Mané insisterer at han er fornøyd i Liverpool, til tross for at han tidligere i sommer ble sterkt koblet til Real Madrid, skriver BT Sport.