GJORDE AVHØR: Politiet var på plass i Pilestredet natt til torsdag, der de gjorde avhør etter at en kvinne ble funnet skadd like i nærheten.
GJORDE AVHØR: Politiet var på plass i Pilestredet natt til torsdag, der de gjorde avhør etter at en kvinne ble funnet skadd like i nærheten. Foto: Margrethe Håland Solheim / TV 2

Kvinne funnet skadd på gaten i Oslo – har sikret bilder av tre mulige gjerningspersoner

En kvinne ble funnet skadd utenfor en pub i Oslo natt til torsdag. Politiet har sikret overvåkningsbilder av tre mulige gjerningsmenn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Både ambulansesentralen og politiet i Oslo fikk ved 03.15 en rekke telefoner fra forbipasserende som hadde funnet en dame skadd utenfor en pub i området Tullinløkka i Oslo.

– Da vi kom til stedet fremsto kvinnen som skadd, men var ved bevissthet. Det viste seg at hun hadde blitt slått med en flaske i hodet, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til TV 2.

Tre menn med afrikansk utseende, alle i 20-årene, skal ha stukket av fra stedet, og politiet mener en eller flere av disse kan stå bak.

– Det er både snakk om at de kan ha forlatt stedet til fots, eller i en sølvfarget bil. Vi har sikret overvåkningsvideo fra stedet, og har et håp om å finne ut hvem disse er, sier Jøkling.

Politiet vet foreløpig ikke hva foranledningen til hendelsen var, men teorien så langt er at det kan ha vært en krangel mellom kvinnen og mennene i forkant av hendelsen.

Kvinnen er sendt til legevakten, og skal avhøres av politiet. Politiet har vært i området rundt pub-en og avhørt vitner.