Agenten til Anthony Martial ryster tirsdag kveld Manchester United ved å bekrefte at franskmannen ønsker seg et klubbskifte.

Manchester United har de siste månedene forhandlet om en ny langtidskontrakt for Martial, men nå uttaler 22-åringens agent Philippe Lamboley til flere ulike medier at angriperen vil bort.

– Etter å ha sett på og vurdert alle muligheter, er det nå klart at Anthony ønsker å forlate Manchester United, opplyser agenten Philippe Lamboley til RMC.

– United sin skyld at han vil bort
Han mener det er Manchester Uniteds skyld at Martial nå krever å bli plassert på den såkalte transferlisten.

– Når Manchester United, som er den mektigste klubben i verden, ikke blir enige med en spiller etter åtte måneder med forhandlinger, så sier det at de egentlig ikke vil forlenge med en veldig viktig spiller, mener Lamboley.

Martials kontrakt med Manchester United går ut i 2020, men Manchester United har imidlertid en opsjon på å forlenge kontrakten om klubben ønsker det.

Kantspilleren fikk bare starte fire kamper i Premier League siden januar forrige sesong. Klubber som Arsenal, Tottenham og Chelsea nevnes som potensielle nye klubber for Martial, som ikke fikk plass i Frankrikes VM-tropp.

– Nøye gjennomtenkt
Lamboley understreker at Martial er innstilt på å bli i Manchester United ut kontraktstiden, og forlate Old Trafford gratis, om klubben ikke vil selge i sommer.

– Denne avgjørelsen er nøye gjennomtenkt. Han er under kontrakt, og United vil ha det siste ordet. Vi vil respektere avgjørelsen til klubben. Men vi har ikke de samme visjonene for Anthonys fremtid. Uten den enorme støtten fra fansen, så ville Martial allerede ha bedt om å forlate United, sier agenten, og slår fast:

– Jeg mener at tiden nå er inne for at Martial får endret kursen på sin karriere.

Martial kom til Manchester United fra Monaco for rundt 580 millioner kroner i overgangssum sommeren 2015. Han har vunnet FA-cupen, ligacupen og Europaligaen i løpet av sine tre sesonger på Old Trafford.