FORELDRE: Ulrik Kvalheim Nygård (37) og Julianne Nygård (28). Dette bildet er tatt under et Bloggerne-pressetreff i mai.
FORELDRE: Ulrik Kvalheim Nygård (37) og Julianne Nygård (28). Dette bildet er tatt under et Bloggerne-pressetreff i mai. Foto: TV 2

«Bloggerne»-paret er blitt foreldre for første gang

Julianne Nygård (28) og ektemannen Ulrik Kvalheim Nygård (37) er blitt foreldre til en liten gutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blogger Julianne «Pilotfrue» Nygård (28) og ektemannen Ulrik Kvalheim Nygård (37) er blitt foreldre for første gang, til en liten gutt.

Det var en stolt pappa som delte nyheten på Instagram torsdag formiddag.

– Deg har mamma og pappa venta lenge på. Du e heilt perfekt. Vi elsker deg allerede. Velkommen til verden Severin, skriver han under bildet.

Blogget om ønsket om barn

Paret, som er to av profilene i TV 2-dokuserien «Bloggerne», giftet seg for to og et halvt år siden.

De siste årene har Julianne blogget om deres ønske om å få barn. Ekteparet lot bloggleserne få være med på hele prosessen hvor paret prøvde å få barn ved hjelp av prøverør. Dette ble også dokumentert i «Bloggerne».

Etter fire mislykkede prøverørsforsøk, ble hun derimot gravid på naturlig måte.

Gjennom hele svangerskapet har hun holdt sine blogglesere oppdatert på alt fra sin egen form til innkjøp til babyen og innredning av barnerom.

TV-profiler

Julianne og Ulrik var nykommere i den forrige og åttende sesongen av «Bloggerne». De vender tilbake på TV-skjermen til høsten, i den niende sesongen av dokuserien.

Julianne, som har blogget i snart fire år, er en av Norges største bloggere med over 20.000 daglige lesere, ifølge Blogglisten.

Bloggnavnet «Pilotfrue» kommer av ektemannen Ulrik, som jobber som pilot i Norwegian.

Se alle de åtte sesongene av «Bloggerne» på TV 2 Sumo.