I SORG: Bode Miller opplevde sitt livs mareritt da datteren døde søndag.
I SORG: Bode Miller opplevde sitt livs mareritt da datteren døde søndag. Foto: Jure Makovec

Bode Miller i sorg: Datteren (1) døde i drukningsulykke

Alpinlegenden Bode Miller (40) mistet datteren på 19 måneder i tragisk ulykke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bode Millers 19 måneder gamle datter, Emeline Miller, døde i en drukningsulykke søndag, melder CNN og ABC News.

– Vi er mer enn knust. Vår lille jente Emmy gikk bort i går. Vi hadde aldri trodd vi skulle få oppleve en sorg som dette. Hennes kjærlighet, lys og ånd vil aldri bli glemt. Vår lille jente elsket livet og levde det til det fulle hver eneste dag, skriver Bode Miller på sosiale medier, og ber i innlegget om respekt for privatlivet.

Det var alpinlegendens kone, volleyballspiller Morgan Beck Miller, som fant datteren i bassenget. Hun og flere som kom til stedet gjorde livreddende førstehjelp. Den lille jenten ble fraktet til sykehus i alvorlig tilstand. Livet sto ikke til å redde.

Miller og Beck Miller giftet seg i 2012, og fikk deres første barn i 2015. Deres avdøde datter ble født året etter, og paret venter sitt tredje barn i oktober. Bode Miller har i tillegg to barn fra tidligere forhold.

Brannvesenets talsmann, Carrie Braun, sier til CNN at de ikke vil gi ut dødsårsaken før etterforskningen av ulykken er ferdig.

Bode Miller er USAs mestvinnende aplinist. Han la opp så sent som i fjor. Da hadde 40-åringen vunnet ett gull, tre sølv og to bronsemedaljer i OL. Med bronsen i Sotsji i 2014 ble Miller den eldste alpinist til å vinne medalje i OL.

I tillegg har han fire gull og ett sølv i VM, samt 33 verdenscupseire.