den kjente BMW-tuneren, G-Power, har nettopp lansert en bolet variant av BMW X6 M. Her snakker vi altså om en bil som er råsprek i utgangspunktet, men som er trimmet ytterligere.
den kjente BMW-tuneren, G-Power, har nettopp lansert en bolet variant av BMW X6 M. Her snakker vi altså om en bil som er råsprek i utgangspunktet, men som er trimmet ytterligere.

Denne skal yppe seg mot verdens raskeste

Her snakker vi skikkelig monster-SUV!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lamborghini er akkurat nå i ferd med å levere ut sin super-SUV Urus til de første kundene rundt omkring i verden.

Det er et formidabelt råskinn med 650 hk, og som med en toppfart på 304 km/t er verdens raskeste SUV.

Men den skal ikke få kjøre helt i fred på autobahn, likevel. For den kjente BMW-tuneren, G-Power, har nettopp lansert en bolet variant av BMW X6 M. Her snakker vi altså om en bil som er råsprek i utgangspunktet, men som er trimmet ytterligere.

Se video: Blir med på autobahn i 356 km/t

Slik blir det hårete ytelser av ...

Det er forresten ikke første gang G-Power går løs på en X6 M. Det gjorde de nemlig for åtte år siden også – med første generasjon av BMWs coupeaktige SUV.

Den gangen var det den selvpustende V10-motoren som dannet utgangsunktet – og som endte opp med 888 hk!

Den nye tar utgangspunkt i en 4,4-liters biturbo V8-motor – og det er faktisk hentet ut mindre effekt. "Bare" 750 hk. Men for all del, det er likevel 100 hk mer enn Urus ...

Her er enda en lynrask BMW

Holder

Dessuten er det en flodbølge av dreiemoment: 980 NM! Setter du på et hengerfeste på denne, kan du flytte Operaen til Bergen på et blunk.

Det er også nok til å tilbakelegge en kvartmil på 11,5 sekunder. Mens toppfarten omtales som "over 300 km/t". Da puster den virkelig Urus i nakken.

Det skal imildertid nevnes at Urus faktisk gjør kvartmila på bare 10,7 sekunder. Virkelig ingen enkel bil å dytte ned fra tronen ...

Familiebiler blir ikke heftigere enn dette!

Digre hjul

G-Power har valgt å kalle også dette X6-prosjektet for Typhoon. Og som sist følger det med en ekstrem stylingpakke.

Inkludert i denne er blant annet noen enorme 23" hjul, skjermbreddere, nye spoilere foran og bak og et titanium eksosanlegg.

Én ting overrasker stort med dette BMW-beistet