Skuespilleren Jackson Odell ble funnet livløs i sitt hjem i Tarzana i California fredag 8. juni, bekrefter politiet i Los Angeles overfor nettstedet People.

Ifølge nettstedet har de ikke fått gjennomført noen obduksjon ennå.

Spilte i «The Goldbergs»

Odell er best kjent for sin rolle som Ari Caldwell i tv-serien «The Goldbergs» fra 2013 til 2015.

20-åringen har også vært å se et par ganger i den populære serien «Modern Family», som karakteren Ted Durkas.

«Familien Odell mistet fredag vår elskede sønn og bror, Jackson Odell. Han vil alltid være et skinnende lys og en briljant, elsket og talentfull sjel», skriver familien på Twitter.

«Han hadde så mye mer å gi. Vi vil alltid bære den sannheten med oss. Vårt ønske er at resten av verden, de som kjente og elsket han, også vil gjøre det. Vi skal nå forsøke å forstå vårt enorme tap i fred. Dette er den enste uttalelsen vi vil komme med», avslutter de.

Skuespiller og artist

Odell har hatt mindre roller i kjente serier som «Private Practice» og «Arrested Development». 20-åringen var også artist, og hadde soundtracket til filmen «Forever My Girl» fra 2018.

Odells kollega og barndomsvenn, Ariel Winter fra «Modern Family», publiserte søndag kveld norsk tid en siste hilsen:

«Knust over å høre om bortgangen til Jackson Odell. Jeg har kjent Jackson siden vi var tolv år gamle, og han har også vært med i Modern Family. Vi snakket ikke mye sammen de første årene på videregående, men jeg er glad jeg fikk tilbringe tid med ham før han gikk bort. Det er veldig vanskelig for meg å høre om noens bortgang, men noen så unge gjør meg virkelig trist. Sender masse kjærlighet til hans familie og venner.»