MÅ ERSTATTE COUTINHO: Liverpool-manager Jürgen Klopp.
MÅ ERSTATTE COUTINHO: Liverpool-manager Jürgen Klopp. Foto: Sergei Supinsky

Fotballryktene: – Fekir-farsen skaper hodebry for Liverpool

Liverpool har ingen klare alternativer til Nabil Fekir. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool så ut til å ha funnet Philippe Coutinhos erstatter i Nabil Fekir, men overgangen til Lyon-kapteinen strandet etter en urovekkende medisinsk test.

Jürgen Klopp er klar på at han ønsker en offensiv midtbanespiller for å fylle tomrommet Coutinho etterlot seg da han dro til Barcelona i januar, men ifølge The Telegraph har ikke Liverpools manager noen åpenbare alternativer til Nabil Fekir.

West Ham-spiller Manuel Lanzini var en mulighet, men ble raskt uaktuell da han pådro seg en alvorlig kneskade under VM-forberedelsene med Argentinas landslag.

Liverpool skal også ha en ny målvakt på ønskelisten, men Alisson er veldig fornøyd i Roma, skal vi tro den brasilianske keepertreneren Claudio Tafferel, skriver Liverpool Echo.

Manchester United snuser på Gareth Bale, men José Mourinho må vente før han får et endelig svar av waliseren. Bale ønsker nemlig å se hvem som kommer inn som Zinedine Zidanes erstatter, melder The Independent.

Real Madrid forbereder et bud på om lag halvannen milliard kroner for Lazios midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic, skriver Il Messagero. Den serbiske 23-åringen er også sterkt ønsket i Manchester United.

Chelsea kan komme til å miste N'Golo Kanté, som står høyt på ønskelisten til Paris Saint-Germain. Midtbanespillerens representanter har vært i møte med ledelsen til den franske hovedstadsklubben, skriver Paris United.

Ifølge Turkish Football er Arsenal nær ved å hente Freiburg-forsvarer Caglar Soyuncu. Barcelona-unggutten Joel López kan også ankomme London-klubben, melder spanske Sport.

Norwichs midtbanemann James Maddison kan komme til å koste nærmere 300 millioner kroner. Everton, Fulham og Leicester er interesserte i den engelske U21-landslagsspilleren, skriver Daily Mirror.

Newcastle vurderer et fremstøt på West Bromwich-angriper Salomón Rondón, melder Nothern Echo.