TO DIKTATORER?: Fox-vert Abby Huntsman kalte Singapore-møtet mellom Donald Trump og Kim Jong-un for et møte mellom to diktatorer.
TO DIKTATORER?: Fox-vert Abby Huntsman kalte Singapore-møtet mellom Donald Trump og Kim Jong-un for et møte mellom to diktatorer. Foto: Evan Vucci/AP/Korean Central News Agency/Korea News Service

Programleder med Trump-blemme på direkten: – Jeg mente ikke å si det

Den amerikanske programlederen Abby Huntsman forsnakket seg angivelig da hun skulle omtale møtet mellom Donald Trump og Kim Jong-un.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hun presterte nemlig å beskrive møtet som et møte mellom to diktatorer.

– Uansett hva som skjer i møtet mellom disse to diktatorene, det vi ser nå – dette er historisk, sa hun.

Forsnakkelsen kom under søndagens «Fox & Friends», mens hun diskuterte møtet sammen med Anthony Scaramucci. Mange vil sikkert huske at han fikk sparken som kommunikasjonsdirektør i Det hvite hus etter kun ti dager i jobben i juli i fjor.

Kommentaren kom samtidig som bilder av Trump på vei ut av Air Force One i Singapore rullet over skjermen. Donald Trump og Kim Jong-un skal møtes der tirsdag 12. juni.

Forsnakkelsen ble ikke lagt merke til av verken Scaramucci eller Huntsman selv, og Scaramucci fortsatte som om ingenting hadde skjedd med å rose utenrikspolitikken til Trump.

– Han er en risikotaker. Han er villig til å gå i mot de vanlige forventningene om å ikke gå på et møte som dette, sa Scaramucci rett etter tabben.

Senere under sendingen hadde Huntsman åpenbart blitt gjort oppmerksom på tabben.

– Som dere vet, på direktesendt TV sier man ikke alltid ting perfekt. Jeg kalte både president Trump og Kim Jong-un en diktator. Jeg mente ikke å si det. Det var min feil, og jeg beklager, sa hun.

Men til tross for innrømmelsen og unnskyldningen lot ikke Twitter det være med det. Flere brukte anledningen til å sende noen stikk i retning det som vanligvis blir oppfattet som en Trump-vennlig TV-kanal: