VM-KEEPER: Rui Patricio.
VM-KEEPER: Rui Patricio. Foto: Vera Ribeiro/Instagram

Fotballfrue oppfordrer stjernene til å onanere jevnlig under VM

Rui Patricios kone, Vera Ribeiro, mener det kan hjelpe på spillernes psyke under mesterskapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Portugal-keeperens kone er sexterapeut, og mener spillerne vil ha bedre forutsetninger for å håndtere stress og angst om de onanerer jevnlig.

Ribeiro er aktuell med boken «Manual of Seduction», der hun har sett nærmere på fotballspilleres sexvaner, skriver den britiske tabloidavisen Mirror.

Ifølge avisen insisterer hun på at «seksuelle abstinenser ikke har noen positive sider», og at det vil ha negativ effekt på spillerne dersom de blir nektet å ha sex før kamp – et forbud som ikke er uvanlig i sportsverdenen.

– Bør onanere

​Psykologen mener den regjerende europamesterens trener, Fernando Santos, kan gjøre et grep for å øke sjansen til fornyet suksess:

Å oppfordre spillerne til å onanere.

– Fotballspillere bør ikke avstå fra å ha sex før kamper. Samtidig vet vi at de ikke pleier å være i kontakt med familiene sine, sier Ribeiro i et intervju med portugisisk TV.

Patricio vil forlate kaosklubb

Patricio kommer etter alt å dømme til å vokte buret for Portugal i VM, der den regjerende europamesteren er i gruppe med Spania, Marokko og Iran.

Den 30 år gamle keeperen, som har spilt 68 landskamper siden debuten i 2010, har vært gjennom en mildt sagt turbulent vår med klubblaget, Sporting.

Kaoset har resultert i at Patricio har levert et 34 sider langt dokument til klubbledelsen om hvorfor han ønsker å skifte beite, hevder ESPN. I dokumentet skal han ha anklaget Sporting-president Bruno de Carvalho for å ha vendt supporterne mot klubben.

Kaoset startet i april, da Carvalho suspenderte 19 spillere etter klubbens lite overraskende exit mot Atlético Madrid i Europa League. Om lag en måned senere ble spillerne angrepet på treningsfeltet av egne fans, som blant annet resulterte i at Bas Dost ble skadet.

Patricio er, ifølge ESPN, ønsket av nyopprykkede Wolverhampton og serietoeren i Italia, Napoli.