RUNDSTJÅLET: Flere av spillerne på Panamas lag ble frastjålet verdisaker fra hotellrommet mens de spilte landskamp mot Norge på Ullevaal Stadion. Foran fra venstre. Amando Cooper, Anibal Godoy, Jose Luis Rodriguez, Edgar Joel Barcenas, og Roman Torres. Bak fra venstre Gabriel Gomez, Blas Perez, Eric Davis, Jaime Penedo og Fidel Escobar.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
RUNDSTJÅLET: Flere av spillerne på Panamas lag ble frastjålet verdisaker fra hotellrommet mens de spilte landskamp mot Norge på Ullevaal Stadion. Foran fra venstre. Amando Cooper, Anibal Godoy, Jose Luis Rodriguez, Edgar Joel Barcenas, og Roman Torres. Bak fra venstre Gabriel Gomez, Blas Perez, Eric Davis, Jaime Penedo og Fidel Escobar. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Panama-spillere rundstjålet mens de spilte mot Norge

Flere spillere fikk verdisaker stjålet fra hotellrommet mens de spilte kamp mot Norge onsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til torsdag gjennomførte politiet åstedsundersøkelser på Radisson Blu Hotel Nydalen etter at enkelte spillere på Panamas landslag ble frastjålet verdisaker fra hotellrommet mens de spilte landskamp mot Norge.

Politiet bekrefter overfor TV 2 at det ble stjålet verdier til en samlet sum av ca. 500.000 norske kroner fra fire ulike rom.

– Vi har gjort en grundig åstedsundersøkelse og er ferdig med den nå. Nå er rommene frigitt tilbake til normal drift og vi er over i en ren etterforskningsfase, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Gulbrandsen, til TV 2.

Han opplyser at tyveriet har skjedd en gang mellom klokken 17 og 21 onsdag kveld.

– Men det kan hende at vi klarer å snevre det inn ytterligere, fortsetter operasjonslederen.

Politiet sier også at det ikke var tegn til innbrudd så gjerningspersonen(e) har tatt seg inn med nøkkelkort.

– Snakk om store verdier

Det var en ansatt ved Radisson Blu Hotel Nydalen som varslet politiet om innbruddene klokken 23.19 onsdag kveld. Ifølge politiet er det blitt stjålet gjenstander fra i alt fire forskjellige rom.

Politiet har foreløpig ikke gått ut med hva slags gjenstander som er stjålet, men operasjonslederen forteller at det er snakk om store verdier.

– For vanlige folk vil jeg si at det er dyre gjenstander som er stjålet, sier Gulbrandsen.

Sjekker videoovervåkning

Politiet har natt til torsdag sikret spor på stedet og arbeidet med å skaffe seg oversikt over hendelsesforløpet.

– Som en del av arbeidet sjekker vi også videoovervåkningen på hotellet, forklarer operasjonslederen.

– En generell oppfordring er at hvis noen har opplysninger om dette, så må de ta kontakt med Oslo-politiet på 02800, sier han.

Skal ha blitt frastjålet klokker

Fotballforbundet i Panama skriver på mikrobloggtjenesten Twitter natt til torsdag at deres spillere er blitt utsatt for innbrudd, og at norsk politi er på stedet for å innhente informasjon.

Den panamanske avisen El Siglo skriver at spillerne Román Torres og Armando Cooper er blitt hardest rammet. Ifølge avisen skal de ha blitt frastjålet sine klokker, som er verdt 16.000 dollar, det vil si nesten 130.000 norske kroner. Visepresidenten i fotballforbundet, Ramón Cardoze, skal også ha blitt frastjålet verdier.

Radisson Blu Hotel Nydalen ønsker ikke uttale seg om hendelsen.

TV 2/NTB