SYK: I forrige uke måtte Alexander Rybak hasteoperere ut mandlene. Nå må han avlyse flere konserter. Foto: Skjermbilde/Instagam
SYK: I forrige uke måtte Alexander Rybak hasteoperere ut mandlene. Nå må han avlyse flere konserter. Foto: Skjermbilde/Instagam

Syk Rybak må avlyse konserter

Alexander Rybak måtte i forrige uke hasteoperere ut mandlene. Onsdag skriver artisten at han må avlyse konserter som følge av operasjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et innlegg på Instagram skriver artisten følgende melding til fansen:

«Dårlige nyheter. Jeg kan ikke gjennomføre konsertene i Budapest og Warszawa. Først og fremst er jeg lei meg overfor alle som har kjøpt billetter. Jeg er fortsatt i store smerter, men jeg er sikker på at med deres støtte og gode energi, så kommer jeg til å synge og spille igjen. Forhåpentligvis heller før enn senere».

Fjernet mandlene

Det var i forrige uke at artisten måtte gjennom en operasjon for å fjerne mandlene.

Det opplyste Rybak selv om på sin Instagram-profil.

– Etter en hasteoperasjon fikk jeg mandlene fjernet. Operasjonen var vellykket. De neste dagene vil bli et helvete, men forhåpentligvis vil jeg bli mindre syk i fremtiden, skriver Rybak til bildet.

Syk under Eurovision

Da artisten skulle representere Norge under Eurovision Song Contest i Lisboa i mai, slet han også med sykdom.

– Helsa kunne absolutt vært bedre. Men når man får influensa, er det verst de første timene. Det er over nå, og jeg håper jeg blir bedre snart. Men jeg kunne ønske formen var bedre, så jeg kunne deltatt på mer, sa Rybak til TV 2 i forkant av konkurransen.

TV 2 har vært i kontakt med Rybak sin manager. Han ønsker ikke å kommentere saken i kveld.