Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lionel Messi og Argentina skulle etter planen møte Israel i Jerusalem lørdag.

Se Messi score hat trick i Sportsnyhetene øverst.

Kampen ble på omstridt vis flyttet fra Haifa til Jerusalem.

Det vekket ikke uventet store protester fra palestinske myndigheter, som mente Israel ville bruke kampen til politiske formål.

Lederen av Palestinas fotballforbund, Jibril Rajoub, oppfordret derfor arabiske og muslimske fotballsupportere til å brenne bilder og drakter av Lionel Messi hvis han spilte kampen.

Det ser det ut til at de slipper. For nå melder flere argentinske medier, inkludert avisen Olé og radiokanalen Continental, at kampen er avlyst.

Expressen skriver at spillerne og ledere skal ha vegret seg for å reise til Israel på grunn av den betente situasjonen og oppstyret i forkant.

Dermed risikerer Messi og resten av Argentinas stjernegalleri å dra til VM med kun én treningskamp i beina, nemlig 4-0-seieren mot Haiti 30. mai.

Barcelona-stjernen viste gryende VM-form da han scoret tre mål i 4-0-seieren over miniputten. Messi tilla imidlertid ikke kampen stor vekt.

– Det var mer at vi fikk tatt avskjed med våre trofaste tilhengere på hjemmebane, og at vi reiser til VM i Russland med et visst håp, sa Messi etter oppgjøret.​

Argentinas talisman hadde nok likevel håpet på en ny gjennomkjøring før VM sparkes i gang.

Nå må Det argentinske fotballforbundet jobbe på spreng for å finne en ny sparringspartner kun dager før avreise til Russland.

Argentina ligger for tiden i treningsleir i Barcelona.