ÅSTEDET: Krimteknikere på åstedet med blodrester i gata etter at to menn i 20-årene er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket ved Haugenstua i Oslo.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
ÅSTEDET: Krimteknikere på åstedet med blodrester i gata etter at to menn i 20-årene er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket ved Haugenstua i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Junge, Heiko

To menn knivstukket på Haugenstua i Oslo

To menn i 20-årene er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket ved Haugenstua i Oslo. Én person er pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 1.15 natt til tirsdag. De to skadde skal være menn i 20-årene.

– To personer er knivstukket og fraktet til sykehus. Opplysningene vi har fått er at de ikke er kritisk skadet, sier operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt til TV 2.

Klokken 04.20 opplyser politiet til TV 2 at de har pågrepet én person.

– Av etterforskningsmessige hensyn ønsker vi ikke å gå inn på detaljert informasjon om den pågrepne, sier Aune.

Politiet har imidlertid grunn til å tro at det kan være flere gjerningspersoner involvert i knivstikkingen.

– Opplysninger vi fikk innledningsvis gikk ut på at det var snakk om flere gjerningsmenn. Så vi jobber fortsatt med å følge opp informasjon som kan lede oss videre der, sier operasjonslederen.

Knivstikkingen skjedde ute på gaten i Ole Brumms vei, ved togstasjonen på Haugenstua. Natt til tirsdag jobbet politiet på stedet med krimtekniske undersøkelser. Det er også foretatt avhør av en rekke vitner.

– Det var en del folk på stedet og vi har snakket med noen vitner, sier Aune.

Aune opplyser til NTB at hun ikke kan si noe om relasjon mellom ofrene og gjerningspersonene.

Politiet har ingen informasjon som tilsier at hendelsen kan knyttes til knivstikkingen som fant sted i Sofienbergparken mandag.