Fred nærmer seg Manchester United. Ifølge Daily Mail vil 25-åringen gjennomgå den medisinske testen i England, og overgangen kan bli klar innen det neste døgnet. Prislappen skal ligge på omlag 575 millioner kroner. Shakthar Donetsk-spilleren spilte for øvrig i søndagens privatlandskamp mot Kroatia på Anfield. Det var den VM-klare midtbanespillerens åttende landskamp for Brasil.

Everton-målvakt Jordan Pickford vil trolig vokte det engelske buret i sommerens VM. Ifølge Sun følger den tyske storklubben Bayern München 24-åringen under tett oppsyn.

Alisson er en av favorittene til å bli Liverpools nye sisteskanse, men det er alt annet enn sikkert at Roma-keeperen ender opp på Anfield. Ifølge Marca ønsker brassen seg mest av alt til Real Madrid.

Huddersfield holdt plassen og skal spille i Premier League også kommende sesong. Nå er klubben ute etter forsterkninger og AC Milan-spissen Andre Silva kobles nå til klubben. Det melder Sky Sports.

Den ferske Everton-sjefen Marco Silva er også lysten på forsterkninger. En som kan være på vei inn er Newcastle-forsvarer Jamal Lascelles. Men 24-åringen skal ha en prislapp på over 300 millioner kroner. Det hevder Sun.

En som kan forsvinne fra Everton er Davy Klaassen. Det var knyttet store forventninger til nederlenderen da han kom til klubben forrige sommer, men 25-åringen har ikke overbevist. Nå hevder Sky at Besiktas ønsker å låne midtbanespilleren.

Xherdan Shaqiri har ikke lyst til å spille Championship-fotball for Stoke kommende sesong. Den sveitsiske stjernen bekrefter overfor Aargauer Zeitung at han kommer til å forlate den engelske klubben i sommer. 26-åringen vil aller helst signere for en annen Premier League-klubb.